sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever

2010-04-15 - 17:59:59

hej:)

som sagt så har jag inte mkt att skriva om här längre, men idag så äre så att jag vill ha lite hjälp med en grej ;)

vilka skor ska man välja? jag tycker om båda, men än så länge lutar det åt dom svartvita. jag vet inte. båda är ju fina tycker jag. dom andra är så himla somriga och mysiga :)


Nå?

puss ♥


the most remarkable thing about my mother is that for thirty years she served the family nothing but leftovers. the original meal has never been found ;)

2010-04-13 - 19:54:21

hejsan.

känns ganska ovärt att blogga nu för tiden, funderar på att sluta. facebook är mer chill :) näe men förut så fatta jag typ ingenting där, men nu när jag börjar fatta så är det faktiskt mycket skönare att typ skriva nåt litet om nåt som händer och sen kolla vad alla andra gör. ni som inte har borde helt enkelt testa! det är faktiskt way much better than I thought!

igår vare nog en av dom bästa morgonarna (?) på länge! dom flesta av er har säkert redan hört men om du inte har så; den sjunde maj (om typ tre veckor!) så får jag ta bort min tandställning. från början sa dom två år, men nu har det bara gått typ ett! hade aldrig ens kunnat drömma om att det skulle hända :D
jag kan lätt säga att det gjorde min dag (y) 

igår eftermiddag sen så vare mys i stallet för första gången på dynglänge. hade pepsi oxå så dressyra lite ensam i ridhuset. hon va fiin <3 rikttigt bra kändes det faktiskt och hon verkade så himla nöjd :) hon bara fann sig helt enkelt!

idag har det inte hänt något speciellt. inget som är värt att skriva om iaf.

så ao. kram och puusI would like to get some summer, please :)


the greatest mistake you can make in life is to be continually fearing you will make one

2010-04-11 - 22:30:03
hejsan :)

nu är jag hemma igen, ganska skönt måste jag säga även om veckan varit bra! känns som att man har missat, inte bara lite utan massa, av allt som hänt här hemma. framförallt i stallet. kan ärligt talat inte låta bli att bli lite avundssjuk när alla verkar ha haft det så himla kul när jag har varit borta. kanske har med varann och göra, inte vet jag "/
man inser hur bra man egentligen har det här hemma när man är borta. som ni märker så är min slutsats att jag har världens bästa vänner, familj, hästar och liv helt enkelt :D så det ska bli skönt att komma igång igen. vara en i gänget helt enkelt!

veckan kmr bli great hoppas och tror jag :) och det beror nog mest på att jag har Pepsi fyra dagar och att vi ska till SRS på söndag. jag är laddad till max och jag hoppas och håller tummarna för att hon (och jag då ;) sköter oss :) det skulle bara vara så sjukt ... underbart!
något som inte är lika underbart är att jag rider första klassen och den börjar klockan åtta!! kul. tur att det inte är långt att åka iaf :)

såg även när jag var inne och kollade, av ren nyfikenhet bara, att lektionsDM dressyren är den 11 november :o i åtvidaberg i år igen. så sjukt sent. men aja.

nu måste jag snart gå och lägga mig. förresten så får jag lite halvt sovmorgon imorrn eftersom klassen ska till ungdomsmottagningen men jag som ska till tandläkarn så behöver inte vara i skolan förrens halv elva :D hihi.

en grej till också! nu när jag fått lite tid över en hel vecka har jag hunnit läsa lite också. i höstas när vi var i gambia började jag med tredje twilightboken - ljudet av ditt hjärta -  men tror ni att jag har hunnit läsa något sen dess elr? nae inte ett skit så nu tog jag upp den igen. var tvungen att läsa om halva boken eftersom jag glömt endel men nu har jag iaf läst ut den (efter som jag är ;). den var som väntat GRYMT BRA!

nehepp.

kramm.råååååmme :)

I went into a French restaurant and asked the waiter, 'Have you got frog's legs?' He said, 'Yes,' so I said, 'Well, jump into the kitchen and get me a cheese sandwich then' .

2010-04-06 - 20:23:51
hejsan hoppsan lillebror :)

kan ju börja med att säga att om du inte fattade skämtet är du dummare än tåget ;) hihi. nae men annnars så är det fy skäms!

nu är jag iaf här i lindvallen, sälen. några små flashbacks har kommit eftersom senast jag va här va typ 7-8 år sen ojdå, var det verkligen så länge sen? Det har ju hänt en hel del sen dess om man säger så.

internet här är typ superdupermegajättelångsamt så allt tar typ tusen gånger så lång tid som hemma! dryyyyyygt. menmen.

annars har det varit bra såhär långt iaf, inga vurpor men det kommer väl. igår var första skid-dan och det blev att först hyra skidor (lite bättre och finare än skolans dårå;)och sedan ut och åk. har nog redan gett upp det där med snowboard, känns inte som nån idé efetrsom det inte är nåt kul när man är så dålig ;)
idag vare också åk hela dan. köpt en ny mössa också (y bild kke kmr imorrn.

vädret har vart hyfsat, igår vare bra och idag inget vidare. jag har, som vanligt, fått massor med fräknar redan efter två dar varav bara en har vart solig. kul!
det är rätt konstit underlag, typ konst/puder-snö ovanpå is. inte så kul men i vissa backar är det som tur var bra!

nu ska vi titta på house snart :)

hela tjocka släkten hälsar, hihi
nä, men vi är ju bara 6 barn 8 vuxna och 4 hundar här i stugan ;D
elr, alla sover ju inte ens här, nåra i husbilen.
aja. skit samma. vi är ändå rätt många här :)

snöiga kramar ♥än har det inte hunnits med så många bilder så det fick bli en på min bästa tjej :)
förresten, är texten bättre nu? på min data så är det som vanlit iaf!