all you need is love, but a little chocolate now and then doesn't hurt (:

2010-02-27 - 09:21:20
hejsan svejsan :)

nu var det ett tag sen trots att det är lov men vet ni varför!? jo för att så fort jag har fått lite tid över har jag vart tvungen att knåpa lite på en hemkunskapsuppgift. det är typ aaasmycket man ska göra, men inte jättesvårt fast som sagt mkt så det tar tiid. men ändå hellre en uppgift som är lite "lättare" och tar tid än en svårare som inte är lika stor. tkr jag iaf :) jag är kanske halvvägs på uppgiften, har typ tre "moment" kvar men två av dem måste jag kolla upp lite i skolan på tisdag så dom kan jag inte göra.
iaf. igår gick dan enlir planerna; stallet och rida ut med E :) haha, den turen var lite annorlunda kan jag säga. allt gick jättebra och så och vi travade lite på en väg men sen när vi började skritta hemåt och kom till bäcken blev gunde jätterädd för en kvist!? han vägrade gå förbi och när emma tryckte på så tog han typ ett bocksprång samtidigt som han kasta sig åt sidan förbi grenen. emma flög och gunde satte av hemåt och där sitterjag som ett fån på en häst som laddar som sjutton för att sticka med. men jag såg att emma stod upp och skrattade lite så det var ingen fara med henne. jag visste inte vad jag skulle göra riktigt men emma ropa att jag skulle följa med gunde. så ao. egentligen hade jag inte mkt att välja på. hade jag suttit av hade pepsi dragit hem ensam med gunde så atog att det bara var att hänga på helt enkelt, men det hade jag ju inte gjort om emma inte var ok, bara så ni veet!
så ao. där kom två galna hästar rejsandes genom skogen varav en med ryttare och en utan. det måste ha sett för sjukt kul ut. väl framme vid stallet så höll domsom tur var på att ta in hästarna så cissi kunde fånga gunde.

herregud, det var nog en av dom tokigaste ridturerna jag vart med om. hihi. men kul vare och tack så mkt för sällskapet emma ;)

på eftermiddan sen så fota jag emma och johanna lite när dom dressyrträna (bilder under) och sen vare fika på stan med mamma. på kvällen vare mys med family och lite hemkunskap som gjordes.

idag så så äre lite ändrade planer. blir en heldag i stallet och sen svullkväll. skulle ju kanske ha träffat mammas jobbarkompis; ingers häst amelito men det blir imorrn istället. 

här är bilderna från igår ;) och så kmr lite söta bilder på Johanna och Lillen från när vi fota sist.
förlåt för att ridhusbilderna är typ suuuupersuuuuddiga men djag suger på att fota i ridhuset, sry!





kram och puss



dreams have only one owner at a time. that's probably why dreamers are lonely.

2010-02-24 - 18:55:56

hejsvejs (:

dan har varit bra dårå, som vanligt nu när det är lov (a) kan ni gissa vad jag har gjort?! verkligen inte vart i stallet typ hela dan, nejnej :D hände väl inget speciellt tror jag. bara ett mindre tredje världskrig utbröt men det är smällar man får ta helt enkelt :)
imorrn händer nog heller inget speciellt, elr jo på eftermiddan ska jag o Jossan träna så måste ringa henne ikväll. det får inte glömmas bort även om det är lätt hänt. ni vet; minnet är bra men kort ;) På fredag sen så ska jag och Emma rida ut och Emma ska ha Gunde!? haha, det blir spännande och troligtvis kulit (y) på eftermiddan sen så äre fika på stan med mamma, mums! sen på lördag kanske jag ska åka till mammas jobbarkompis häst och "provrida" den lite, också spännande :) på kvällen sen blire superdupermegajättesvullkväll med Emma och Johanna :D synd bara att Amanda inte kan va med "/ men det kmr fler tillfällen, det kan jag lova ;)
på söndag ska jag och Pepsi dressyrträna för Cissi vilket ska bli kul (: och sen på måndag har jag och Johanna bokat ridhuset och ska rida lite själva. Sen på onsdan (om en vecka alltså) så drar vi till ullared! blir antagligen en hel del hästgrejer, wiie :D nämen det ska bli spännande, har aldrig vart där men hoppas dom har mkt hästgrejer!

sådär, nu vet ni vad som väntar mig närmaste veckan ;)

jag och johanna hann ut och fota en stund idag oxå i det finfina vädret! här kmr lite bilder...



kram och puss från en flicka som gillar sina hästar väldigt mkt (:

≠ jag tror jag slutar med dethär ett tag för jag har inga
texter kvar att skriva. kommer lite citat som rubriker istället ;)



I hear voices in my head, and you think you're the freak?

2010-02-23 - 09:32:36


hejhej :)

hanns inte med nåt inlägg igår. blev att försöka fixa en ny design istället. jag ska vara ärlig och berätta att jag inte gjort hela själv, men endel saker har jag ändrat och när jag får tid ska jag ändra lite till. igår vare då stall som gällde fram till typ halv fyra då jag Emma och Johanna gick hem. sen satt jag här ett tag då åt lite mellis och vid sex bar det av till friskis :) ki-jympa vare (första gången för min del) men tyckte den var jättebra :D ibörjan var jag väääldigt skeptisk ska jag säga. kändes så sjukt fjantigt men det kom man över rätt fort och sen blev det bara roligare och roligare när man fick in slagen lite mer. så ao, 4 av 5 toasters (y)
dessutom så har jag träningsvärk i ryggen idag!? vilket är första gången i mitt liv. men det är väl bra I guess ;)

idag blire och dra till stockholm och umgås lite med familjen :) skulle typ va på nåt museum elr nåt och se på en film i 4D!? det blir väl spännande. inte så kul dock att åka tåg som lär vara typ sjuttio år försenat, men det löser sig nog! jag tkr det ska sluta snöa nu faktiskt. och bli lite varmt. typ sådär en 30 grader skulle inte sitta fel ;)

aja. see you imorrn elr nåt (:

puss från en tjej med mkt träningsvärk



en bild från i december bara för att snön är fin
men nu räcker det faktiskt!



≠dethär hinns inte med idag tyvärr ;)


varför är onyttit så gott!?

2010-02-21 - 21:10:08
hejsansvejsan

idag hare vart stall sen typ elva. mocka typ lite, borsta o frisera lääänge och sen hoppa lite för Maria. kan väl inte säga att det gick super direkt. heöt ärligt så är övningen som vi hade en hemsk övning. det känns som att jag bara lutar mig supermkt inåt, hänger i innertygeln och bara åker runt. det går helt enkelt för snabbt för att jag ska hinna med men som tur var så har jag en häst med ett hjärta gjort av mer än guld. det är faktiskt verkligen så. vi kan komma hur fel som helst, hon snubblar till precis innan elr blir livrädd för hindret. men ändå så hoppar hon liksom innan man ens hinner be henne. får lite dåligt samvete för det, hon är ju sååå snäll och jag hänger inte med ordentligt. det känns lite som att jag förstör för henne då men det ska bli bättre. MYCKET bättre.

iaf så gick dressyren i fredags desto bättre. min häst var fiin :)

nä nu ska jag svulla lite marängsviss och bli fet. sen så ska jag bara njuta av dethär långa lovet som ligger framför mig och bara väntar på att jag ska ta tag i det :D

krammm



bara för att bilden är från Island och vi ska utomlands i sommar :)
Kroatien<3


≠when I find myself in times of trouble
my friend Mary comes to me
speaking words of wisdom :)

varför snöar det SÅHÄÄÄR mkt ?!

2010-02-21 - 09:20:55
hej där!

bara så du vet så skulle dethära inlägget kommit upp igårkvaäll men datan var CP så  det gick inte att ladda upp. men nu så får det komma idag istället :)

idag är inte flickan lika glad men inte ledsen för det. dan har varit slappare än slappast. började med att åka upp till hästarna och fixa lite. blev ingen längre stund för dels så skulle vi iväg osen hade jag bajsont i magen. hatart. iaf när jag kom hem så bestämdes det att vi inte skulle till stckholm p.g.a. dethär härliga supernajsiga vädret. om jag ska vara ärlig; lite skönt faktiskt men ändå. lite restaurangmat hade ju inte suttit fel ;) menmen. så nu har jag iaf suttit hemma hela eftermiddagen. det går ju fan inte o gå ut. tur att jag och johanna boka ridhuset denhär helgen säger jag bara.
imorrn ska vi hoppa lite för Maria :) inte för att jag riktigt känner för att hoppa men ändå. det blir nog mys. annars inget annat inplanerat.

nä nu ska jag nog ta och dra. inte ut dock men iaf nerför trappen ;)

puss



bara för att jag saknar sommaren nu så får det bli
två gulliga sommarbilder!

≠the weather outside is frightful
and man, it doesn't show signs of stopping

varför har jag börjat bli så glad hela tiden!?

2010-02-19 - 23:13:36
hejhej (:
ännu en glad tjej som skriver! dan har inte heller idag varit annat än perfekt, eller nästan iaf :) börja med att jag faktiskt inte behövde släpa mig själv upp ur sängen. jag var faktiskt lite pigg. sen så vare fotboll med bara match, skönt och rätt kul. som pricken över i:et så vann vårat lag oxå, inte för att jag bryr mig så mkt, plus att jag var typ sämst, men ändå ;)
sen så vare spanska som faktiskt har blivit roligare än den var förut. vet faktiskt inte varför men det är småsmå saker som man bara blir gald av och som liksom gör hela lektionen, sånt gillas! sen så va den sista skoldan innan lovet över och jag och jossantog en tripp, först hem och sedan förbi donken :D det var trevlans och mumsigt :) sen vare upp till stallet där eftermiddan var mysig, lite folk och gosiga hästar. fixa lite osen dressyrträna lite för Cissi. det asså, jag vet inte riktigt vad man ska säga, svårt att hitta ord. men det... ao. det var kul och man lär sig så grymt mkt. och i speciellet slutet är det bara så underbart härligt.
efter dressyrträningen aå vare o fixa lite till och sen hemmåt. äta tacos och svulla, en vanlig fredagkväll med andra ord :) allt har helt enkelt varit precis som jag vill att det ska vara, förutom en sak; jag han knappt gosa nåt med miniplutt<3 men det ska hinnas med imorrn och om inte så typ hela veckan framöver. hade ju nästan glömt att jag har ett supernajs lov som ligger och väntar. härligt!

kan ta en liten, liten uppdate också eftersom det var längesen nu. i måndags så vare nog inget speciellt, träna på kvällen annars inget. sen på tisdan hände nog inte heller mkt, bara det vanliga såsom stall och skolan. elr jo jag var och träffa mammas jobbarkompis häst som jag ska få "provrida" nästa helg :D
i onsdags så vare och gå hem tsm med jossan. va hemma hos mig an stund, planera en träning som ska genomföras på  torsdag på friskis :) heja oss! sen så bar det av, men bara för min del denna gången, till steppen. rätt kul.
dan efter det, vilket var torsdag asså igår så vare världens roligaste idrott -.- beeptest och det var första gången för min del. klev av när det slog om till nivå 16, helt slutkörd men jag tror det var ganska bra iaf :) fick inte veta vilka betyg som var vilka nivåer men jag vill jag vill jag vill ha mvg i idrott, men det är nog ganska omöjligt för min del. hoppas!
ganska skönt att veta att min kondition inte är så långt borta som den känns nu för tiden. jag blir seriöst typ andfådd av att cykla till skolan elr stallet. menmen. om nån månad elr två är den nog tillbaka dit där jag hade den när jag tränade mkt fotboll. bra kondition gör en hel del saker så mkt enklare, plus att man kan känna sig lite dutti också :)   
på kvällen vare att titta på teatern vildanden m. klassen mys<3

attans, nu blev det ett sånt där långt och jobbigt inlägg igen. inte bra men inte mkt att göra åt nu. du orkade ju iaf läsa ända ner hit. grattis till dig som alltså har dagens hjärnjympa avklarad :)

godnatt :)   




här kmr lite random pics som jag fick av jossan, typ från oxmyren 08 och höstfotografering 09 :)


≠you're the light that makes my darker disappear
and you know, nothing compares to you ♥

Lindholms Peach & Björkös Tuffa Viktor<3

varför är min plutthäst så sjukt bra?!

2010-02-14 - 22:14:03
hejhejhejhej säger en glad och väldigt trött flicka ;)

dan har varit, tja perfekt helt enkelt. Träningstävling i hoppning vare ju. I clearrounden va hon dutti och vi gick nolla. rundan var faktiskt bra också :D sen så i tävlingsklassen så var vi båda hyfsat trötta men en noll-nolla blev det och en tredjeplacering på köpet :D kan ju dock inte säga att våran runda var speciellt vacker. grunden var okej men i omhoppningen så var typ alla, iaf mina, krafter slut så det blev lite halvdant. typ hela omhoppningen i fel galopp och så kan jag inte bestämma mig för om jag ska sakta ner och byta eller köra på. då blire nåt mittemellan. dvs att jag saktar ner men byter inte. hah, lite konstit kanske men så blevre. tur att jag har en så dutti häst som gillar att skutta ;D
Så ja, två rosetter av två möjliga, det kan man snacka över förväntan (y

iallafall imorrn äre skola och jag vill jag vill jag vill verkligen inte gå dit. Min so-fördjupning blir alldeles för lång och hela klassen kommer somna när jag är halvvägs. superkul!
aja, sen så äre ju hemkunskapsprov på tisdag och jag tror att jag har glömt papprena hos pappa. smart drag där hillevi, smart...

nog med skolbajs. nu ska jag vara glad och nöjd över dan istället :)

superglada kramar och pussar

bara för att jag råkade hitta gamla bilder på mig och viktor. gud vad jag saknar DMet alltså. det är sjukt. och tiden när jag kunde rida viktor. inte för att jag har nån anledning att sakna det just idag när jag har min andra stjärna men ändå. han är ju för sjukt gölli <3 lite under på bilden bara menmen :)  Dm08 in my heart





≠ in my hour of darkness you're standing right in front of me and make's me happy
you should know that in my heart is where I keep you friend (:


Lindholms Peach ♥

varför blir jag inte supermegastressad när jag borde bli det?!

2010-02-12 - 17:15:08
hej
kan börja med att upplysa er om att jag inte kan planera. elr jo jag kan. men jag räknar med att jag ska ha typ dubbelt så mycket tid som jag egentligen har. säger bara till mig själv; WAKE UP AND FACE THE THRUTH. men det vill jag ju inte. jag vill fortsätta leva i mitt lilla sagoland där betygspoängen bara rullar in trots att jag gör allt i sista minuten. det är inte bra. det kmr aldrig hålla i längden ju.

aja. det är liksom såhär att vi har inlämning av ett teknik arbete på tisdag vilket jag (och min grupp då) är nästan helt färdiga med vilket känns väldigt bra :) vi har också ett engelskaprov på onsdag. det blir nog lite knepit för jag suger på prepositioner men det är ingen idé att träna. det har vi ändå gjort i typ en månad nu så det som går att få in är redan där. nu till det jobbigaste. hemkunskapsprov på tisdag. tror inte att det borde vara så svårt men med tanke på hur mkt det var förra gången så kan jag väl räkna med ännu ett stort. bajsjobbit med andra ord.  Sist men absolut inte minst så ska jag redovisa en So-fördjupning om andra världskriget på typ tisdag också. jag började med den idag. trots detta är jag inte jättestressad. vilket är sköny, men inte så bra egentligen.

iaf nu så ska jag slute informera om mitt liv som är, för tillfället, mest jobbit. brukar längta skit mycket till helgen men inte denhär, trots tävlingen och allt. det är nog för att jag vet hur mkt jag kmr behöva plugga. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

snart, om nån sekund sådär, så bär det av till stallet. blir att hoppa lite för L8 vid sju. det ska iaf bli kul :)
imorrn är som sagt plugg, sen blire bak och stall med arbetsdag. söndag äre träningstävling i hoppning!

C
hillevippen :)

SOMMAR NU!



you're my reason to keep holding on
words can't express what you mean to me


varför är jag sååå sämst på att uppdatera?

2010-02-07 - 20:22:34
hej på dig du,
och ja, jag vet att jag inte har vart här på typ mer än en vecka!?som jag sagt så många gånger så orkar
jag inte bry mig så mkt. hinns helt enkelt inte med. och så äre. punkt slut.

känns inte som nån idé med en uppdatering för jag vet redan innan hur förjävlit lång den kommer och
bli isåfall. därför så får det bli ett litet, ja. typ vanlit inlägg elr nåt.

träningstävling i dressyr idag. det var kul. härlit att tävlingssäsongen har kommit igånglite smått, även om
det inte blir så mkt sånt för min del. iaf, red LB:1 och det gick okej.hon gick ju runt. skaplit spänt oså dårå
men godkänt. tror det blev typ 56%. inget lysande resultat direkt men med tanke på att det dels var årets
första tävling och att vi bara startat en sånhär dressyr innan så vare ju faktiskt rätt bra. våran debut var
ju inte direkt vacker heller. behöver inte ens skriva nåt om KMet i höstas. hah.

imorrn blire boringskola och sen en sväng upp till stallet. ska bli en skrittrunda med johanna och tamara
i mörkret. haha. får se hur det går men vi får väl hoppas på det bästa. hej reflexvästar och pannlampor! (:
på kvällen blire träning sen. känns som det var länge sen nu.

kan ju bara nämna också att nu finns det fler låtar på ipoden till höger så det är bara att välja och vraka. och
om du undrar så skiter jag i om musiken inte passar dig, så det så.

aja. hare gött,
för nu ska jag kolla på blåsningen :)

hejsvejs


hahahahaahhaaa. bara för att jag och Lusbus var hetast xd
diggar johanna och norton i bakgrunden på mittbilden oxå (a



≠ someone to rely on
that's what I really need