I am not a vegetarian because I love animals, I am a vegetarian because I hate plants ;)

2010-03-28 - 22:29:58
tja !

nåå, vad tyckes? jag är rätt nöjd faktiskt även om den är lite muppig för att bakgrunden och headern inte går ihop, men som sagt jag tyckte det blev rätt bra ändå :)

helgen har varit ganska så väldigt bra actually! igår vare stall hela dan och skritta en lång sväng med L8 :) red typ bort till navesta och in på 1,6:an. på vägen hem mötte vi två rådjur mitt bland husen vid ensjön :o sen så tog pepsi en liten drick- och lekpaus på fältet oxå. mums vad gott och roligt det är med vattenpölar (mindre sjöar) :D

idag sen vare oxå stallet todo el dia. på förmiddan skritta en sväng i skogen med busfröt. några småbrallisar och "nära-på-att-åka-av-upplevelser" blev det allt :) sjukt gullit (a på eftermiddan sen titta jag och emma lite på hoppisgruppen innan vi hjälpte Cissi att fylla dom nya skåpen i sadelkammarn, det belv väldigt bra faktiskt! sen på kvällen dressyrträna vi lite oxå. vet inte riktigt hur det gick. i början typ inte alls bra men mot mitten och slutet vare kul :) det är bra så länge man inte ska göra nåt spec ;) "grundformen" hade iaf blivit bättre och det är ju bra :D

ao. egentligen tänkte jag skriva lite vad som kmr att ske i veckan men varken orkar elr har tid. ska snart lägga mig och innan dess ska jag packa jympagrejjer och packa upp kläder :)

kram och puss.



här har vi skorna jag hitta i en affär utanför ullared men aldrig köpte. nu har jag insett att det är precis dom jag vill ha  och som tur var hitta jag dom på typ skopunkten elr nåt på nätet :D så jag och mamma ska ner och köpa dom på tisdag (y

I like long walks, especially when they are taken by people who annoy me :)

2010-03-25 - 19:01:14
hejhej!

veckan hittils har vart rätt så, elr egentligen väldigt, slapp :) igår var jag och Emma på danspasset :o Asså det var sjukt svårt att hänga med men jag tror att det kan bli jättebäst när/om man kmr in i det :) ska nog iaf gå nån mer gång, fast det lär dröja efresom vi ska spela skol-dm nästa onsdag och sen äre ju fjällen som gäller.

iaf. idag har dan varit vanlig. boxning på jympan som var ganska grymt oseriös och sluta sen klockan ett (y stallet på eftermiddan och borsta lite på mina sötisar. vid fem hem och äta och sen sätta sig här dårå. om en halvtimme elr så tänkte jag watcha halv åtta hos mig och maybe some sveriges värsta bilförare!

idag har jag verkigen idébrist. skönt va!? jag vet inte vad jag mer ska skriva så nu får det vara slut!

un abrazo y dos besos en tus mejillas :)



Min trollunge <3

the man who smiles when things go wrong has already thought of someone to blame it on

2010-03-22 - 21:26:18
igår vare dårå som sagt lite träningstävling :) hoppade 80+90 och gick nolla i båda :D så en clearround blev det. sen i tävlingsklassen gick det rätt bra och så, lite fel galopp o sånt här och var men det hör till ;) sen i näst sista omhoppningssvängen blire tvärnit. inte framför ett hinder elr nåt utan det bara tar stopp "/ sån tur var backa hon inte så en nolla blev det men ingen placering dårå eftersom vi stod stilla typ ganska många sekunder. men jag är kanonnöjd och det är så jäkla härligt när hon liksom bara flyger fram och hoppar allt som kommer ivägen :D

är nu också typ inplanerat lite tävlingar :) den 18 april blire att hoppa på sörping, två clearrounder 80+90, sen två veckor senare, 2 maj, äre hoppning hemma och två veckor efter det, 16 maj, äre DM :) det kmr bli superbest, kul att testa lite iaf :) sen hur det går, det får vi se men kul ska det bli iaf! ett litet problem bara är att vi inte har någon transport till den 18 april men det löser sig får vi hoppas :)

idag vare och gå upp kl kvart i fem typ :o va i skolan kvart över och sen iväg til råååååmmme :) dan var väl bra, inte direkt varken över elr under förväntan. ska jag vara helt ärlig är inte skidor riktigt min grej och tkr det blir lite tråkit i längden. på påsklovet när vi ksa till sälen ska jag nog istället utöka mina s.k. snowboard skills ;D haha. trot elr ej men jag har faktiskt åkt typ 3 gånger men utan vidare framgångar :p hoppas på bättre resultat i år!

aja. det var väl det.

puss och kram <3

bilder från råååååmme kmr nån dag snart.




MY LITTLE SUNSHINE ♥

happiness often sneaks in through a door you didn't know you left open.

2010-03-20 - 09:41:23
hoppsanhejsan!

kan ju börja med att säga att jag äälskar studiedagar SÅHÄÄÄÄÄÄR mkt. Jag avgudar den som hittade på det :) i torsdags var det stall på förmiddan och sen på eftermiddan var jag och mamma på spa i söderköping :D grymt skönt vare att först äta asgod slottstek, sen bada bubbelpool och basta för att sedan få en halvtimmas massage :) har aldrig fått "riktig" massage förut men det här var absolut inte sista gången. grymt skönt! på kvällen sen så var jag på afron, vilket var najs :)

igår vare i stort sett heldag i stallet där det blev att hoppträna med Johanna, Amanda och L8 :) sjukt kul var det och det är så jäkla härligt när det bara flyter. och som jag sagt tidigare; en av dom underbaraste känslorna som finns är när man känner och vet hur kul hon tkr det är. det gör allting så himla värt! <3

ao. idag så blire att åka utt till lilla hageby och ta hand lite om amelito :) ska rida lite i ridhuset mellan 12 och 13. första gången jag har han så lite spännande är det allt, men det ska nog gå bra :) i eftermiddag sen ska jag hinna upp till stallet och jobba lite på arbetsdan!

imorrn äre ju dårå hoppning och jag är faktiskt riktigt taggad :)

förresten kan jag tillägga att jag kollat runt lite på nya vårskor och nu vet jag precis vilka jag vill ha. finns bara ett problem; dom existerar inte. kke låter lite kånstit men jag har bestämt att jag vill ha rutiga skor. har hittat en snygg modell men den finns såklart inte i rutit! dumt tkr jag. här får ni en bild på modellen iaf :)

kram.

  

OJ DÅ. det råkade visst komma med två snyggingar på bild oxå ;)  

people think it must be fun to be smart, but they don't realize how hard it is to put up with all the idiots in the world

2010-03-14 - 22:20:56
hejsan :)

nu måste jag snart gå och lägga mig men ett litet kort inlägg hinns nog med iaf. dan började klockan åtta med att åka upp till stallet, mocka och va räknare med amanda i lektionsklasserna :) sen så vare och rida två klasser själv oxå. vet inte riktigt hur jag ska säga att det gick. ibland bara segar hon ihop och sen ibland så bara går hon där :) men hon är iaf dutti! det känns verkligen att det hänger på mig nu, att det är jag som måste börja rida. hon kan det vet jag. och jag kan egentligen, men det funkar inte på tävling. det är ju lite synd, men vi förbättra oss iaf lite och det stod på protokollet att vi var på rätt väg och att hon stundtals var väldigt fin :D stod även på det andra att om jag bara driver fram till bettet så blir det riktigt bra :) så ao. det låter ju ganska lovande iaf. tror vi fick 57,59 % i första och 55,?? % i andra så speciellt dåligt var det väl inte ;)

nästa helg äre hoppning :D jag är ganska mycket pepp och dessutom så kmr denhär veckan bli kanoners tror jag :) skola bara måndag till onsdag och inga inlämmningar, läxor elr prov!! elr jo ett nationellt i engelska men det kan man ju ändå inte träna på (y
på torsdag sen ska jag och mamma till söderköping och gå på spa :)  och på fredag ska jag och johanna hoppträna för cissi :)

nu måste jag ta och brusha mina tänder.

pussarna och kramarna ♥



i mina ögon är du alltid finast <3

the most wasted of all days is one without laughter.

2010-03-13 - 09:02:01
hej :)

ja, jag vet att jag är knäpp som går upp såhär tidigt på en lördag men jag var faktiskt tvungen (a jag vill ju gå på afron på torsdag och den kunde man börja boka idag kl åtta. det är helt sjukt men platserna bara försvinner. tio över var det liksom 18/60 platser kvar!! på en lördag morron dessutom! ao. jag fick iaf plats :)

snart ska jag ta min lilla cykel och trampa upp till stallet. blir väl att borsta lite på knubbis :) och sen mocka och fodra. i eftermiddag sen ska jag och Johanna träna lite dressyr för L8 :D hoppas det går bra för det är ju tävling imorrn ju ;) lite pepp iaf!

ikväll blire som jag sagt nåra gånger nu Alice in wonderland med pappa :) efter det sen ska jag, emma, johanna och amanda looka lite på melodifestivalen på hemmabio hos emma :D själv hejjar man nog på salem al fakir men alla är bra (utom timotej dårå) så det blir nog jämt. spännande :)

ao. nu har jag nog inget mer att säga :)

kramm



idag fick en supersöt liten knubbig hest vara med :) ♥

if there are no stupid questions, then what kind of questions do stupid people ask? do they get smart just in time to ask questions?

2010-03-12 - 20:03:16
tjatja :)

de senaste dagarna har jag faktiskt varit duktig på att uppdatera, stolt (a skoldan var inte så himla dryg som väntat utan den gick rätt fort. fotbollen på morronen va najs :) typ doppboll som uppvärmning och sen resten match (y rätt jobbit vare men ännu mer a kulit :D jag gjorde till och med mål :o
sen vare drygare än drygast spanska. ingen mera kommentar. sen vare easy matteprov :) elr jag tror det gick bra iaf ;) kändes bra och jämförde lite med emma som redan fått sitt prov rättat och det verkade stämma (y
efter lunch sen då så var det engelska och träffa favorit lärarn ännu en gång -.- gjorde lite inför nationella och det var rätt slappt. sist så vare bild och då fick vi typ göra vad vi ville. martin tyckte vi skulle plugga till provet om två veckor. tror han det själv heller!? dels så var det inte spec mkt och sen så kmr man ju ändå glömma allt tills dess (a så ao. jag och ida satt och kludda och rita lite heestar :) nån gång ska jag lära mig att rita fina hästar. huvudet är grymt svårt (a

iaf. stallet en sväng efter det och eftersom jag har världens snällaste pappa skjutsa han mig till skolan imorse, sen till stallet och hämta sen hem mig :D i stallet hände inget speciellt, i think. lite gos o så.

nu har jag precis ätit massa pomme och korv och snart ska jag watcha let's dance och svulla ännu mera chips, dip, choklad och cola. seriöst! denhär veckan har nog vart den fetaste på länge (a i måndags tacos, i tisdags massa med lunch, en glass i skolan och sen hamburgare och pomme till middag. i onsdags vare inte så onyttit men igår vare pizza och minifredag och idag som sagt korv och pomme + myys :D

ibland undrar jag varför inte jag ser ut som en rullande köttbulle, elr gör jag!? ;) haha. om inte så lär jag iaf snart göra det. kanske skulle tänka på beach -10 men nae. inte nu. inte nån gång.
helt enkelt så är jag: a seriously hopeless case :)

aja. nu måste jag leava!

kramen får du från en fet flicka idag

kram♥



idag får en söt kajsakanin stå för bilden bara för att jag saknar sommaren såhäääääär mkt :')

never take life seriously. nobody gets out alive anyway.

2010-03-11 - 22:21:05
hejhej.

nu hinns det bara med ett superkort och framförallt snabbt inlägg för jag måste ta och gå och lägga mig snart om jag ska orka hela lååånga tråååkiga skoldan imorrn. det är ju fredag, men ändå så vill jag inte. hmm...kan bero på att vi har fotboll, spanska, matteprov, engelska och konsthistoria -.- säger bara SNARK

iaf. dan har vart bra. först lite spanska. ok för en gångs skull. sen vare då dgs för det omtalade spexfotot. massa bilder finns på klassbloggen och nån dag ska jag orka lägga upp nåra här, men som sagt hinns det inte med nu! på eftermiddan sen så vare en halvtimmas matte :)

efter det så drog jag en stund till stallet och sen hem. åt lite och tog sen bussen in och gick på afron med amanda och johanna :D den var riktigt kul och timmen gick typ superfort. passet passar nog mig perfekt. släppa loss och shakea lite samtidigt som det är riktigt bra träning ju :) ett plus för min del är ju även att "styrkan" är lite inbyggd i passet så jag slipper dom där dumma armhävingarna (y

efter träningen sen så vare pizza, muums <3

och ao nu sitter jag här. har som sagt lagt ut massa bilder på bloggen och nu ska jag ta och gå och lägga mig.

pussssss ♥



okej, en bild hanns med då :)

I’d rather know what you’re thinking, even if what you’re thinking is insane.

2010-03-10 - 19:55:09
hejsansvejsan.

idag ska jag inte tjata om hur dålig jag är på bloggandet. Det är väl bara att acceptera att det är så helt enkelt :) dan har väl vart rätt okej. ingen höjdare direkt. först engelska med min älsklingslärare. Inte kul att få tbx proven. Typ VG på grammatiken som var prepositioner (jag hatar vääärkligen prepositioner!). Sen fick jag mvg- på sammanfattningen, trots typ inga fel men aja. den var väl för lång antar jag -.- hoppas att nationella går bra bara så att jag får behålla mitt mvg. fick testa på en "svårare" läsförståelse från nationella och den var rätt easy, så det fixar sig väl ;)
sen vare ingen idrott för mig och jossan efter som jag har smittat henne med halsont :) planera vår idrottslektion istället som nog kan bli rätt bra! sen vare allt ett tag då jag jobba lite med SO.
sen vare superboring spanska med muntlig övning. typ det värsta som finns med andra ord.
avslutade sen skoldan med en slapplektion. fyllde i lite namn på skoltröjtrycket och jag och jossan hade en diskussion med Titzi. hatar när vuxna vet att man har rätt men dom vill liksom inte ekänna att en elev kan ha mer rätt än dom. illa!

iaf. sen vare lite stall en stund och nu sitter jag här. ska precis käka lite :) hade hoppats på pizza men planerna var ändrade så det blir inte förrens imorrn :( menmen. den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge :)

i helgen blire najs. bara jag och pappa hemma (y) ska på bio, alice in wooonderland 3D :) den verkar bra! johnny depp lixom (a

amen det var nog det mesta. elr förresten imorrn ska jag på afro för första gången :D spännande...
och sen har vi spexfoto imorrn oxå :) har tema länder/städer och vi ska typ va "ganguros"!? typ som dom på bilden till höger. själv röstade man dårå på bönder (från landet ;) men naepp. det blir väl bra.

kramen och pussen




everywhere is within walking distance, if you have the time.

2010-03-05 - 23:38:16
hejhej :)

dan har varit till en början rätt booring. börja med tandläkarn halv nio. typ akuttid efetrsom tandställningen hade pajjat så det var lite kö. kul. sen så vare iaf att svänga förbi stallet och lämna lite ullaredsgrejjer och sen till skolan då. där var dan så dryg den kunde bli typ. först spanska-prov, gick väl ok elr nåt. sen så vare en timma matte i grupprum med jossan. det var dagens roligaste/slappaste lektion. kan ni då tänka er hur sämst de andra var?! efter lunch vare ett bajsit no-prov vilket också gick typ ok (hoppas jag iaf ;). sist vare bild dårå. i stort sett hela lektionen gick till att tjata för att få sluta tidigare. och det gav resultat :) 

typ fem i tre var jag uppe i stallet och fodra, borsta, brodda och mocka till mina bästa :) sen bar det ut i skogen med amanda, johanna och emma. blev en mystur och hästarna var som vanlit glad :). i slutet var jag närmare att åka av än jag nånsin vart i skogen förut tror jag :P pari typ drog och pepsi sparka/bocka elr nåt och jag var verkligen inte med. satt helt på sidan, vilket johanna kan bevittna :) jag hann till och med tänka; neej, nu flyger jag. men icke sa nicke :) lyckades med lite tur dra mig upp. snellhest :)<3

sen drog jag typ hem och svulla framför let's dance och solsidan. det senare är typ superbest (y) hahaah. sen nu har jag typ bakat lite till lördagsfikat imorrn :) jag hoppas det blir bra. har aldrig gjort det förut men jag tyckte iaf att det lät rätt mumsit (a

i helgen händer inget direkt speciellt dårå, men kommer nog ändå ha en hel del att fixa. måste få klart min hemkunskap men det känns bra så det blir nog inget större problem. sen så ska jag försöka designa ett tryck till baksidan på våran avslutningströja. det lär ta ett tag men hoppas det blir bra :) när jag är klar kmr det troligtvis upp på klassbloggen ;)
sen i stallet så mpste jag smörja allt. Typ en miljon saker om jag dessutom ska smörja mitt eget. allt som allt blir det fyra träns, två martingalar, fyra sadlar (om jag tar dressyrsadeln oxå) och sen skor och stövelskaft. haha. lycka till säger jag bara men jag har typ två heldagar på mig så det kan gå. kke inte mitt eget men det andra iaf :) jag är faktiskt, konstit nog, lite peppad på att smörja allt. tänk bara vad skönt när det är gjort liksom :D

aja, nu ska jag inte plåga er med mer bullshit.

kramis ♥

 

två små egopics kom med oxå :) det var faktiskt länge sen nu (a


I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone (:

2010-03-04 - 23:05:32
hejsan.

jag vet att det var ett tag sen men jag har en bra ursäkt; jag var inte i stan mellan typ 06.10 och 21.00 igår. visst det var sjukt jobbit att gå upp tidit men det vsr sååå lääätt värt det. en superbest dag helt enkelt med massa fynd, fint väder och trevligt sällskap :) Ullared 2011 here we come :) nee, men jag tkr iaf att det ska bli en tradition.

här är typ vad som inhandlades dårå:



ridbyxor, tävlingsskjorta, martingal, ryktlåda, träns, schabrak, smörjtvål, helosan, jeans-tights, bhar, tvålar, deosar, väska, tröja, skidhandskar, strumpor, hårspännen och toffsar tyyp. har säkert glömt endel. blev väl ingen direkt megashopping men lagom :) hittade det jag ville typ. förutom skor. hitta tre par asfinna (i affärer utanför dårå) men inga fanns i rätt storlek :( men aja. nära att jag hitta en skolavslutningsklänning också :o men den fanns heller inte i rätt storlek. den var från MQ tror jag ;) även nära på en snyggis vårjacka men dragkedjan typ pajja när johanna pröva och det fanns ingen mer i den storleken så det blev inget ;P

aja. det var typ ullared. idag var dan som vanligt och nu måste jag vääärkligen gå och lägga mig innan mamma blir aarg (a men byebye. imorrn ska vi rida ut alla fyra. ska bli myys (:


kramar och pussar (:


måste bara tillägga också att jag väääääärkligen gillar låten som jag har nu. så himla bra på nåt sätt, även om texten är lite weird ;) menmen. Owl city - Fireflies ♥ 



education is learning what you didn't even know you didn't know (:

2010-03-02 - 20:34:30

hejhej (:

jag har länge tänkt att jag ska bli lite bättre på lite fler men kortare inlägg. det blir nog inte lätt. som jag sagt så har ganska mkt att göra så det är lite körigt med bloggen, men kan ju alltid försöka. ett litet om dan får bli mitt mål. wish me luck!

iaf. i söndags vare dressyrträning för Cissi vilket gick bra tillslut :) jag är sämst på skänkelvikning! Cissi föreslog att vi skulle rida LA:1 på nästa dressyr men nej tack. gud vi gick ju inte ens clearround förra LB:1 vi red så LA:1 får vänta. jag är faktiskt redan ganska pepp inför tävlingen :D

sen på eftermiddan så träffa jag amelito dårå. hur mysig som helst att sitta på kan jag säga. asså typ inget speciellt egentligen, bara allmänt trevlig och mjuk :)

igår vare back to reality vilket inte gillas ett dugg! usch och fy! men WHAT TO DO? dan var ändå åkej och denhär veckan bli bra. idag så baka vi bullar på hk:n. mumsmums. våra blev perfecto typ :) imorrn drar jag och Johanna till ullared. det ska bli kulit och spännande. har aldrig vart där men som sagt hoppas på mkt hästgrejer. träns bland annat :) min lista är låååång. men får se vad jag kmr hem med. antagligen en hel del (:
inte kul däremot att åka med bussen kl 06.00. ae. att gå upp tidigt är väl inte direkt en av mina skills! fast det är lätt värt det! (tror jag iaf ;)

på torsdag sen så äre kortis skolis dagis och fredag äre ju liksom fredag (y. då blire att rida utt med de bästa oxå :D<3

så ao. nu vet ni vad som väntar mig och nu ska jag snart checka house. eftersom det är tidig morron så väntar sängen direkt sen "/

see youu guys (:



bara för att jag gillar bilden så får den komma igen :)