the most remarkable thing about my mother is that for thirty years she served the family nothing but leftovers. the original meal has never been found ;)

hejsan.

känns ganska ovärt att blogga nu för tiden, funderar på att sluta. facebook är mer chill :) näe men förut så fatta jag typ ingenting där, men nu när jag börjar fatta så är det faktiskt mycket skönare att typ skriva nåt litet om nåt som händer och sen kolla vad alla andra gör. ni som inte har borde helt enkelt testa! det är faktiskt way much better than I thought!

igår vare nog en av dom bästa morgonarna (?) på länge! dom flesta av er har säkert redan hört men om du inte har så; den sjunde maj (om typ tre veckor!) så får jag ta bort min tandställning. från början sa dom två år, men nu har det bara gått typ ett! hade aldrig ens kunnat drömma om att det skulle hända :D
jag kan lätt säga att det gjorde min dag (y) 

igår eftermiddag sen så vare mys i stallet för första gången på dynglänge. hade pepsi oxå så dressyra lite ensam i ridhuset. hon va fiin <3 rikttigt bra kändes det faktiskt och hon verkade så himla nöjd :) hon bara fann sig helt enkelt!

idag har det inte hänt något speciellt. inget som är värt att skriva om iaf.

så ao. kram och puus



I would like to get some summer, please :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: