better late than never :)

2010-12-25 - 21:39:49


haha, jättesött eller hur?! :)


you make me happy wether you know it or not

2010-12-21 - 21:02:48

hej :)

känner att jag är något av en "varannan-dag-bloggare" men så kan det vara ibland. kanske kan bero på att vi har haft sjukt mycket i skolan nu de två sista dagarna!
Visst lite är mitt eget fel, och endel av inlämningarna kunde jag gjort förra veckan, men man ska fan inte ha tre prov de två sista dagarana innan lovet! engskan var iofs bara ett litet test, men det kunde ju inte vi veta! kändes även som att spanskan var lätt som en plätt så vi får hoppas att det stämmer ;) imorse hade vi slutprov i natur A också dårå. handlade om miljöproblem och jag tror det gick hyfsat. håller massa tummar hela jullovet för att det ska bli full pott på första avklarade kursen! :)

efter provet idag vare en softis-dag i skolan vilket jag tyckte att vi verkligen förtjänade! såg på en hemsk film om ett typ inbördeskrig på samhällen och sen efter lunch så hade vi svenska och eftersom jag var klar med allt så satt jag och redigera lite bilder till hemsidan istället :) (y)
i stallet blev det att mocka och sen borsta och mysa Riktigt länge med världens bästa :) hann även med att frisera lite vilket behövdes, och imorrn väntar manen på att bli ryckt! det är ganska sjukt hur mycket jag uppskattar mysstunderna som hinns med lite då och då. mitt lilla hjärta ♥

har även kommit på att det här inte kommer bli världens tråkigaste och hästlösaste lov! tar ut en pepsi-dag som jag missade nu i helgen och sen så får jag vi en extradag för när hon var skadad :) så den 24:e blire barbackaridning som vanligt, den 29:e bus i skogen, 30:e hoppträning, 31:e skötaravslutning, 2-3:e dressyrkurs. SUPERBEST helt enkelt! sen så ska vi förhoppningsvis vara med och träna för Marie Carlgren, men det är inte förns den 22-23 januari men iaf. skulle vara sjukt kul för jag har aldrig ridit för nån annan "riktig" tränare än Cissi :D

nae. nu ska jag snart se på house och sen ska jag nog försöka sova bort min förkylning för imorrn äre en hel del som står på schemat. först avslutning och sen kanske lite staden. på eftermiddagen så äre stallet och jag och J måste planera det sista inför julhoppningen på torsdag som faktiskt fått jättemånga starter trots att den är dan innan julafton. sjukt roligt ska det bli måste jag säga!

förresten så har jag precis skickat in mitt svenska-arbete, som var en insändare om våld, till lite olika tidningar så jag hoppas att den kommer med någonstans :) spännande.... 

längtar verkligen tillbaka till tävlingsbanorna och kan knappt bärga mig till nästa termin :) hoppas bara att det går bättre än vad det gjorde på den här tävlingen, lokal hemma 2 maj debut 1 m. haha, bra jobbat!

        
 

I love you so much, but sometimes I just don't understand

2010-12-19 - 20:26:50


hej :)

dagen har varit en katastrofdag, precis som jag faktiskt sa att den skulle bli imorse när jag traskade upp till stallet med E, J och A. fast när jag sa så så trodde jag verkligen inte att den skulle bli som den blev. allt blev bara konstigt.

var framme kl. 8.00 och började fixa iordning allt och eftersom endel har lite svårt att förstå vad ansvar är så vare för jävligt mycket att göra. sen när det mesta börjat fixa sig lite grann så vare dags för genrep. stressa upp och skulle bara köra igenom allt en gång. pepsi taggar som vanligt riktigt mycket men håller sig till lite småsparkar och bus fram tills vi ska göra kammen i galopp. då smällde det totalt och allt blev bara för mycket. hon reste sig högre än hon gjort på länge och andra gången så sköt hon när hon "landat" så att jag fick mig en mindre knock också. jag vet inte vad jag ska göra, tycka eller känna. allt blev bara så upp och ner. första tanken var ju att jag inte ville hoppa av numret utan försöka igen, men sen ångrade jag mig. mest för hennes skull. 
det jobbigaste är att jag ärligt talat inte vet vad det hela berodde på. att jag var spänd, att det såg konstigt ut i ridhuset, bara dumheter, att det blev för mycket eller bara att hon helt enkelt inte litar på mig längre.   
det sista gör mig verkligen depp. är vi tillbaka där vi börja? vi har redan gått igenom det där en gång och jag hoppas innerligt att idag bara var ett engångstillfälle. åå, jag ångrar verkligen allt som hände och vill bara radera det. min fina häst, du betyder så himla mycket ♥ på jullovet ska vi ut och busa på sjukhus, och efter nyår ska vi hitta tillbaka till oss igen. sådeså :)

under cirkusen, som förövrigt blev helt okej tillslut, så fick jag fixa en massa i serveringen och med lotteriet. trots att det inte var jättemycket folk där så fick vi in en rejäl summa. hela 4911 kr!! bra jobbat alla säger jag bara :D

nu ska jag plugga en massa. skriva en juldikt, en insändare om våld och plugga lite på spanskan och hålla en tumme för att det löser sig ;) labbrapporten  och naturplugget får faktiskt vänta till imorrn.

på torsdag äre julhoppning också så fram tills dess är det antagligen en hel massa sånt att fixa också :) men det ska bli kul tror jag allt!

see you :) 

en egobild och en liten bild på ett pepparkakshus som jag har dekorerat :)


                                


hard work usually leads to good results you know :)

2010-12-17 - 23:26:03

tjaaa :)

jag tänkte faktiskt uppdatera igår kväll men bara för det höll ju typ blogg.se på att byta server eller nåt så det gick inte att logga in. STÖRIGT! menmen. nu får ni en förhoppningsvis hyfsat kort summering av igår och idag :)

igår hade vi nog årets slappaste dag :D började 9.40 med samhäll då vi tittade på en film och åt pepparkakor och drack saft :) efter det vare 10 minuters mentorstid och sen julbord! efter det slutade vi så jag och A drog direkt till stallet och var där vid 12. softade lite, började skriva startlistor till julhoppningen innan jag ryktade min fina. kl. 14 vare dags för dressyrträning vilket till en början inte gick alls bra. fast jag tar på mig i stort sett allt som gick dåligt själv. Men efter 50 minuters hårdträning började jag faktiskt komma på det rätt bra och i slutet var hon fin hääst :D ♥ kan dock säga att det märktes på både henne och mig att vi inte dressyrtränat riktigt ordentligt sen innan hon skadade ögat, vilket var i september. sen det blev "bra" så har vi varit typ minst 3-4 stycken varje träning och det märks jäkligt stor skillnad! underbart att träna själv måste jag säga :) och som sagt. tillslut blev jag riktigt nöjd med resultatet :)
Efter träningen vare dags att fortsätta på startlistorna som blev klara. sen var jag och emma kvar till typ 8 och julpyntade åt våra små gullungar :) men lite tråkigt måste jag ju erkänna att det är när endel på viktors box har lossnat redan dan efter, menmen. har man ett matvrak till ponny så har man :D

idag så vare inte lika slapp skoldag, men inte speciellt tuff heller. syslöjd och natur, där vi fick plugga till provet på tisdag, innan lunch och sen valinfo och kort matte. seriöst! det finns massa att välja på men på nåt sätt ändå inte exakt dom jag vill ha. vet nt varför, men jag vill kke inte ha nåt alls. haha. menmen, et löser sig nog. ett som är säkert är iaf att jag verkligen inte kommer att läsa mer historia än jag måste iaf!!!!
fick skjuts upp till stallet sen och där blev det att mocka och uppdatera starlistorna och ryttarmeddelandet. sen hanns inte mer för kl. 6 bar det av till farmor och farfar, där jag fortfarande är. tänkte snart gå och lägga mig och imorrn ska jag sova lääääääänge. på eftermiddan sen ska vi fira lilla olle kusin som fyller 6 år :) ganska skönt med lite "vilodag" men får lite panik på att vi inte hinner med våra cirkuskostymer riktigt. menmen. det löser dig väl :) ett som är säkert är att vi iaf kommer vara sjukt söta :P

jaa. det var väl det tror jag :)

kram!

två små söta vinterbilder från förra året på världens finaste bäbisar :)




simply the best, better than all the rest ♥

2010-12-15 - 23:34:45

hejhej :)

igår hanns det inte med något bloggande, och egentligen göre inte det idag heller, men eftersom vi har fått en oväntad sovmorgon imorrn så tänker jag skriva ändå ;)

igår hände det inte så mycket i skolan. fick tillbaka en inlämning om energikällor på naturen. mvg här :D hihi. hoppades, men trodde faktiskt inte det. hade ju bara skrivit en A4 men det räckte tydligen ;) men nu äre liiiite pressat känner jag. en labbrapport som ska in och då måste jag typ få "mycket bra" och sen ett miljöprov på tisdag då jag också bör skriva mvg för att vara säker. menmen, vi får väl hoppas på att den första avklarade kursen resulterar i fullpott :)

på eftermiddagen sen vare stallet såklart :) hann rykta och nysa riktigt länge med världens finaste som var på riktigt goshumör och sånt uppskattas kan jag lova ;D efter det så vare US-möte som gick helt ok och det känns som om vi har koll på det mesta iaf :)

idag så hände det inte heller speciellt mycket i skolan. fick äntligen tbx matteprovet på geometri vilket gav glada miner :) alla rätt och en sol, så mvg till mig :) hoppas verkligen på ett mvg i matte A för det är en av kurserna jag ändå känner att jag har lätt för och tycker är hyfsat kul. hoppas hoppas :)

efter skolan drog jag ner på stan en kortis och köpte lite julisklappar och sedan upp till stallet. ännu en gång hann jag mysborsta! jag önskar verkligen att jag kunde hinna med det varje dag, så nu ska jag försöka bättra mig och göra det lite oftare för det uppskattas mycket av både henne och mig tror jag :) 

Red Steffie sen i femman, vilket gick käpprätt åt skogen skulle man kunna säga. usch, i början vare verkligen hemskt. huvet rakt upp i vädret och så fort man tog i tygeln fick hon typ ryck och stod och studsade på stället, så ja det kunde ha gått bättre. C tyckte iaf att jag fick loss henne i sidorna tillslut så det var väl det ända positiva antar jag. Eller nae, en sak till som var bra med lektionen var att den fick mig att uppskatta den jag har ännu mer, och hur bäst hon verkligen är ♥
jag längtar grymt mycket till dressyrträningen imorrn, för det var längesen vi tränade själva och det ska bli så skönt! inget illa ment mot nån, men både jag och pepsi koncentrerar oss mycket mer när vi är ensamma ;)

för att byta ömne bara lite sådär så kan jag ju tillägga att jag har sovmorgon till 9.40 imorrn och sen slutar vi 11.20 :D och ja, ni får anteckna :)

nae. nog skrivet för som vanligt blev det alldeles för långt, menmen. här kommer iaf nåra supersöta bilder som jag hitta här på pappas data ;D


         

I'm always keeping the faith, cause that's the only way I get through, day by day

2010-12-13 - 19:55:44

Helluu :)

gårdagen resulterade i, i stort sett, katastrof. Stallet var en enda röra och julpyntningen hanns kanppt med. Pepsi fick lite julfint iaf, men viktor är inte klar. det får bli på torsdag tror jag :)
När vi skulle träna på kadriljen sen så var vi ju för det första bara fem, men jag förstår det ju såklart, även om det blir lite fult. menmen, inte mkt att göra åt!
Iaf. när vi skulle rida så blev det apstressit först och jag får himla dåligt samvete när hon får äta typ på en halvtimme, och under den halvtimmen skulle jag samtidigt borsta och hålla på. Usch, hatar att stressa när jag är hos hästarna, det blir inte lika mysigt och skönt, hela grejen bara förstörs och sånt kan verkligen göra mig depp. men ao, så vare.
Träningen gick väl sisådär, själva kadriljen och så blir nog helt ok och vi har bra idéer på klädsel och musik iallafall :) sen att jag inte red ordentligt det är ju en annan femma, men ska iaf dressyrträna på torsdag (vilket jag längtar galet mycket till ;) så då kanske vi får lite mer ordning på oss igen :D

Idag hare varit mest upp och ner hela tiden. ett av dagens plus var att vi inte hade några lektioner på förmiddagen, utan julpyssel istället :) och även om våran klass typ faila, så vare skoj! dock så vare en som råkade bränna socker, som skulle vara till pepparkakshusen, så att brandlarmet gick och hela skolan fick gå ut i KYLAN! usch vad kallt det va!
på eftermiddagen sen så hade vi superseg matte och inga prov fick vi tbx heller eftersom Mr Höijer är lika seg som hans lektion var idag! iaf. så gick kurvan upp igen när vi fick veta att vi slapp spanskan och fick gå hem istället :)
i stallet så dekorerade jag och Amanda ett pepparkakshus vilket var kul, men även det hade sin minussida då glasyren jag hade var typ jätte rinnig så det blev superfult på min sida! menmen. jag kanske bara var väldigt dålig, inte vet jag :P
Sen gick resten iaf bra, mockade hos båda och sen hann jag för en gångs skull med att rykta min fina :) ♥ dock bara en snabbis men det var iaf bättre än inget :D

nehe. nu ska jag snart äta pizza och hoppas på att resten av veckan blir bättre och stannar lite mer på plus än idag! det känns som att det ska bli bra iaf, inga prov/inlämningar, sovmorgon och US-möte på kvällen imorrn, rida i femman på onsdag, dressyrträna och julpynta på torsdag, fixa lite kostymer på fredag och sen åka till kusinerna en sväng, och ha lite cirkus på söndag :)  Allt dethär kan ju inte bli annat än bra, eller?! Håll en tumme :)

See ya :)

klassens fina julpyssel, och till höger min och Amandas fina hollywood-neger-tomte tsm med tomtefar :) 


the way we put our hopes through the eye of the needle

2010-12-11 - 09:20:07

nahepp, om man ska försöka börja igen. hm. jag vet inte riktigt men jag kan ju göra ett försök, kan ju knappast bli sämre uppdate än nu iallafall :)

jaa. det mesta rullar på. skolan har varit denhär veckan, och kommer att bli nästa vecka, himla slapp! det gillas ungefär SÅHÄÄÄÄÄÄR mycket kan jag säga! ett prov har vi haft, i matte, så det har inte vart nåt att plugga på. tror faktiskt att det gick helt jättebra, eller det kändes så iallafall. sen att jag hade en dröm i natt där jag fick tbx det och hade typ alla fel det är ju en annan sak :) haha. drömmar är nåt som verkligen är konstigt asså!

igår kväll blev det att träffa världens bästa knasbollar :) det är verkligen alldeles för sällan nu för tiden! vi checkade iaf idol och självklart så vann världens bästa JAY! okej, kanske lite överdrivet med världens bästa, men han sjunger grymt bra. speciellt like a prayer. LÖÖÖV IT ♥
vinnarlåten var ju också rätt skön. eller snarare väldigt! sjukt fin text, med en sjukt bra röst lixom :)

för övrigt så äre bra, men jag börjar få, eller har haft ett tag, lite panik på att jag har Pepsi typ 3 dar till innan jul! usch vad trist, men får hoppas att julen går fort ;) i onsdags var vi iaf ute och mysade i skogen med Johanna och Filuren. superbest var det verkligen med en alldeles lagom pigg och glad häst ♥
ibland vill jag bara rida i skogen jämt! varje dag, hela tiden! så himla underbart liksom.  :) men en extra dag på jullovet blir det och gissa vilka som ska upp till sjukhus och busa då ;D ååå. längtar redan :)

imorrn blire att julpynta stallet litegrann och så, och på kvällen blire att träna lite på kadriljen till cirkusen :) gud, jag är verkligen ridsugen jämt nu för tin! kan bero på att man har en sjukt bra häst?! :) 

menmen. nog tjatat. nu blire att pyssla lite, kanske baka nåt julgodis innan det ska åkas upp till hästarna :)