raindrops keep fallin' on my head

2010-07-25 - 18:58:48
hejsan svejsan :)

en liten update:
i fredags avslutades målningen i stallet och resultatet blev kanoners! nu äre bara det äckliga taket som fattas men det är inte mycket vi kan göra åt ;) på eftermiddagen sen skjutsade jag ut amanda på moppen till freja och hjälpte henne lite :) sen blev det hemfärd och packa och äta för på kvällen drog vi till johannas land :) 

där har vi varit till idag och myst :) eftersom det har vart sopigt väder så blev det inte så mycket ute, men ett kvällsdopp i 16 gradigt hav blev det iaf! haha. annars blev det mest att spela spel, bygga korthus, skratta, titta på tv, prata, äta, sova en massa och mysa helt enkelt. dessutom har jag upplevt något nytt! för första gången har jag ätit stuvade makaroner :) haha, jag vet inte varför men vi äter aldrig det hemma men det var iallafall helt okej!  

imorrn bär det av till Gotland för andra gången i år :) eftersom vi var på klassresa där också. men det ska bli mys, hoppas på bättre väder dock. även om inte så ska det käkas glass i stora lass på glassmagasinet i visby :) sist jag var där åt jag pepparkaksdegs-glass, vitchoklad-glass och aftereight-glass :D superbest var den! iaf. det blir anstagligen en tripp i lummelundagrottan denhär gången också för vi ska bo precis brevid :) ao. det var nog det.

dagens inlägg får avslutas med nåra bilder från johannas land :)

      









a very good thing about mistakes are, that you can almost always laugh about them later

2010-07-22 - 22:57:06
hej :)

det rullar, typ. igår fortsatte vi måla i stallet och på eftermiddagen så vare och kasta in hö som skulle göras :) sticksigt (?) värre men bra träning och lite kul vare allt :D hihi. mellan lassen så satt vi och pratade lite och av en slump så fick vi reda på, av fillie, att det finns självplock hallon på kullen där vida står! jag och johanna hade inga planer för kvällen så vi tog våra cyklar och lite burkar och cyklade dit :) fem kilometer typ. väl framme kom vi fram till att: det var inte så långt men det kändes långt eftersom man aldrig visste hur långt det var kvar. det blir ju kortare på hemvägen. JO TACK :D

iaf. vi plockade nån timme och skulle sedan ta oss hem. och då kan jag säga, då började det riktiga äventyret ;) haha. det hela började med att vi tänkte åka förbi dom små hästarna eftersom klockan bara var halv nio. när vi kom till en korsning tyckte johanna att vi skulle fortsätta mot landet för då kom vi till hästarna, medan jag tyckte åt andra hållet så att vi senare kunde svänga in vid en skylt där det stod styrstad. men johanna insisterade på att hennes var närmare så det fick bli den, vilket var ett misstag. vi passerade åker efter åker och nåra hus. vägen tog aldrig slut!! efter nåra miljoner tramp så kom vi iaf till en kyrka. OJ, tingstad tänkte vi. vad långt bort vi är. men det visade sig vara furingstad kyrka så vi fortsatte bara samma väg. efter ännu mera åkrar kom vi till en skylt: NORRKÖPING 13. shit, va långt. men vi är ju iaf påväg hemmåt nu :) efter en fem kilometer eller så kom vi äntligen till tingstad och därifrån vare sex kilometer kvar till hestarna :D när vi väl var där var klockan redan kvart i tio men vi hade ju cyklat hela omvägen av en anledning så vi  kunde ju inte bara cykla förbi våra små älsklingar. ett snabbisbesök blev det och mina två var ovanligt gulliga ♥ efter en tio minuter så var vi ännu en gång uppe på cyklarna och tio över tio var vi äntligen hemma. superskönt! men en stor bamsekram till johanna som gjorde kvällen värd ändå :) en annorlunda men skojig kompiskväll som bjöd på en massa härliga skratt :D

VÅRAN VÄG:D det röda var när vi åkte dit, det blå är hemvägen, sammanlagt ca 3 mil. vid hallonet vid ljunga var plockningen ;)

  

iaf. idag har vi fortsatt måla på i stallet och efter det så vare bakning med brudarna :D dessutom så avslutades kvällen med en rejäl portion mcdonalds och en spontan bara-vara-kväll med mina superbästa underbara vänner. ni äger :D♥










vampires suck, werewolws rule :)

2010-07-20 - 15:55:33
hejsan :)

kom nyss hem från jobbet vilket var riktigt bra idag! vi fick massor gjort och det blev jättefint :)  hästarna blir nog glada när de kmr hem, inget kmr va som förr känns det som, det kommer va bättre. ny fin färg på väggarna och nytt strö och allt. superbra!

nu har jag precis duschat och sitter och väntar på att mamma ska komma så vi kan åka till granngården! ikväll sen så kanske jag, amanda och johanna dra till ågelsjön och BADA :D kanonkul! 

måste bara berätta för er som inte vet att det ska komma en parodi på twilight som verkar skitkul. orkar inte lägga upp trailern men den finns på youtube om man söker på vampires suck. verkligen ett måste för mig att se den :D

jag har ett mindre ilandsproblem att ta tag i också, nya mobilen. jag vill ha en, men det finns typ hur många som helst och alla är ju bra på sitt sätt. sjukt svårt att välja. iaf så står det mellan dehär:


               


1. Samsung Galaxy S. + snygg och bra touch och skärm. - något för stor för att ha i jeansfickan och dyr.
2. HTC desire. + samma som Galaxy - samma som galaxy
3. Samsung Wave. har inte kollat så mycket men den har fått bra kritik och är hyfsat billig. dock gillar jag inte designen helt.
4. Sony Ericsson Vivaz. + lagom stor, väldigt bra kamera och video.hyfsat billig. - rätt dåliga reccensioner.
5. Sony Ericsson Xperia mini. + liten och smidig, bra reccensioner. snygg och billig. - svår att t.ex. skriva sms på eftersom skärmen är så liten.

ao. som sagt det finns hur många som helst så det tar nog ett tag innan jag har bestämt mig men för tillfället lutar det åt någon av sony ericssons. haha. förresten så tror jag att ni dör av intresse för mitt mobilproblem men ingen säger att ni måste läsa eller bry er så. ao.
 
iaf. som ni antagligen fattar så typ avgudar jag bellas lullaby. så sjukt fin ♥ tänkte bara säga det :) vi hörs!









find a million ways to say I love you ♥

2010-07-19 - 20:19:37

ja hörreni, nu var det ett väääldigt långt tag sen sist tror jag allt ;) men nu så har jag bestämt mej för att försöka en gång till. vi får se hur det går men man kan ju alltid hoppas att det funkar! innan vi börjar:
OBSERVERA ATT DESIGNEN BARA ÄR TILLFÄLLIG!!! så :)

denhär veckan äre lite städ -och måljobb i stallet som gäller :) idag va jag och johanna och hälsa på hästarna efteråt och de var ju mys som vanligt! fick gosa lite med pepsi innan rex kom och förstörde -.- jag tål inte den lilla snuskponnyn! dumma. iaf, då fick viktor lite extra kli och jag med för den delen :) det var nt lätt för han att försöka klia mej samtidit men lite massage i hårbottnen fick jag allt :D rengjorda tår fick jag dessutom på köpet, eftersom viktor tyckte dom var goda att slicka på :) hihi,han är för söt den lilla tjockisen ♥  jag längtar sjukt mycket tills dom kommer hem :'D

har kollat lite tävlingar inför hösten, men inget bestämt direkt. vill ju gärna åka till NFK den 22 augusti men det är så himla tidigt och det är ju lite synd. nåt som är bra är att vi får ju fyra träningar innan eftersom vi ska gå läger (y) så det går nog bra. måste prata lite med c nån dag också bara :)

imorrn då blire som sagt måla i stallet och sen ska jag och mamma kanske åka till granngården :) såg att dom hade rea! förhoppningsvis på en del hästgrejer oxå :)


Här kommer två finfina hästar på sommarbete :) ♥