ingen rubrik hinns med!

2010-08-25 - 10:42:03
hejhej :D

nej, jag skolkar inte. jag går på hagagymnasiet :) och där har man typ alltid håltimme på onsdagar mellan 9.30 och 11. ganska soft! och till skillnad från fattiga navestad finns det obevakade, hyfsat snabba datorer, som man får använda i stort sett när man vill till vad man vill. sånt Gillas :)

idag har alltså vanliga schemat börjat. rätt najs dag med engelska på morronen, håltimme, matte, lunch och sen svenska och sluta tjugo över två.

känner att jag egentligen inte har så mycket att skriva. skönt va?! ;) igår var vi iaf på styrelsemötet och vi ska försöka ha nån slags maskeradhoppning den 7 november tror jag ! sen så får vi åka till göteborg oxå :) blir antagligen att boka lilla bussen och nitton grymma platser :D ska bli skitkul verkligen! fikat funkar oxå asbra. har fått nästan 800 spänn på 5 dagar. vi är bäääst :D

på torsdag blire som sagt tältning och så. sen på fredag eftermiddag äre dressyrträning :) på lördag morron åker vi antagligen senast kvart över sju från stallet eftersom norsholm är så schyssta och lägger mig först på hela dan. alltså klockan 9.00 !!! aja. då är vi iaf hemma tidigt.

hejhej :)

that girl's like something on a poster

2010-08-23 - 20:06:31
hej '')

nu äre dårå dags för en liten update med det viktigaste, som jag kan komma ihåg, som hänt mig de senaste dagarna :)

i torsdags vare rix fm med emma johanna och amanda. var kulit men artisterna var väl inte topp direkt. eller alltså dom var ju bra, mycket bättre live än på radion iaf, men de kunde ha vart bättre. dom bästa var nog iaf broken door med deras angel. den är grym! trots att den spelas 24/7 på radion så är den fortfarande asbra :D sen så får gitarristen i rix fm's band en tummen-upp också bara för att han såg ganska så väldigt bra ut. sånt gillas!

på fredan så vare en italiensk födelsedagskväll hemma hos emma med johanna och amanda oxå rå eftersom någon har fyllt år :D den var mkt lyckad. godig mat, supergod efterrätt och en rejäl portion skitsnack ;) haha. sen blevre lite spel och film oxå. som födelsedagspresent fick jag en minialmanacka och så fick jag ett papper som jag skulle fått för ungefär två år sedan. det var en urgullig dikt som dom skrivit när Nova skulle åka men dom fick aldrig tillfälle att ge den så då fick jag den då. värsta fin var den iaf. och som ni kanske listat ut så blev det ett mindre gråtkalas också. hon var verkligen fin och så speciell den hästen. kommer aldrig att glömma dig, min vän.
iaf. en guldstjärna till er, eller förresten, MASSA guldstjärnor till er mina bästa ♥

igår så vare som ni antagligen redan vet hoppning på NFK :D var lite halvt förrvirrad och så innan för jag kunde inte fattat ordentligt. höll på att glömma en massa saker också när jag packa men till slut fick jag iaf med allt och det kunde knappt ha gått bättre när det väl var dags :D För det första var hon huuur snäll som helst att lasta. bara gick rakt in både dit och hem. duttiga hesten :) ingen framridning gick särsklit bra. kom lite halvbra på hindrena, var lite loj och stel men det gäller ju att vara bäst när det gäller eller hur? :) i clearrounden bara flöt det framtills sista svängen. kom i fel galopp och kunde inte bestämma mig om jag skulle sakta av och byta eller inte så då blev det lite vingligt och ostadigt vilket resulterade i att jag aldrig hann byta galopp och så kom vi väldigt dåligt så hon rev. men det var helt mitt fel så hon var dutti iaf :D i 90n sen, som gick i stilbedömning, så var hon ännu fräschare. allting gick felfritt och rätt galopp i stort sett hela tiden. KORS I TAKET :D haha. stilen ( 1,5 poäng lägre än de som vann :) räckte till en delad 4:e plats och det var 8 placerade så ett första lokalt ärevarv fick det bli för oss :D hon är så duktig min fiiina lilla prinsessa :'D ♥

från det ena till det andra. idag vare första dan på hagagymnasiet :) NS1b äre som gäller och klassen verkade helt okej. kan typ inte namnen på hälften men det ska jag nog kunna snart :) fick mest en massa papper och busskort och så. på torsdag äre tårtkalas och direkt efter så åker vi och vandrar och tältar med nya klassen :) det blir nog kul hoppas jag. känns ju lite muppit bara att åka på läger med folk man inte känner för fem öre men det rer sig nog. man får väl se till att lära känna dom helt enkelt :D schemat verkar sådär. slutar typ fyra varje dag utom torsdag. då går vi hem efter lunch om man inte typ vill ha läxhjälp. det är najs iaf :D

nää. nu ska jag snart äta och sen blire och va ett tag med amanda och johanna. antagligen se på film eller nåt :)

fina tjejorna ♥



a picture says more than thousands of words

2010-08-22 - 23:29:48

hejhej :D

nu har jag inte vart här på hundra år men veckan har varit hektistk och jag föredrar att inte spendera sista veckan på sommarlovet framför datan ;) men nu orkar jag inte skriva så mycket så istället får ni lite bilder, dels från dagens hopptävling på NFK :)

     


  

sen så äre lite bilder från kvällskursen också :)

     

     

Och sist så får ni lite bilder jag och johanna hitta på viktors mamma och pappa :)
Först pappa Juventus...

     

...och sen mamma Boa-Lill '')

     

Ao. ni kanske får en liten update nån dag framöver för nu måste jag gå och lägga mig om jag ska orka med första dan på gymnasiet :D


the fantastic four is back on track again :)

2010-08-16 - 23:38:03
hejhej :)

gårdagen spenderades i stallet och vissa människor tål jag bara inte ibland. ville bara säga det ;) haha. men iaf. fixa lite på förmiddan och sen på eftermiddan så borsta vi och fixa lite, vi gjorde nåt mer som jag inte kommer ihåg också, men sen så skritta vi en liten sväng i skogen med dom som inte gick :) red pepsi barbacka och myste lite ;) sen på kvällen åt vi tårta med mamma och jag fick mascaran jag önskat mig, vita ridbyxor, springtightsen, ridkursen och en plattång som verkar good :D typ mycket dyr med inbyggd ånga och nån utsändning av negativa joner som ska skydda håret :o haha. den är nog very bra tror jag! iaf. nu tänkte jag att pengarna jag fick av farmor och farfar som egentligen skulle va till en plattång ska få sponsra en ny kavaj istället :) superbest!

idag vare massa läs i bästa boken hela morgonen typ :) tredje delen i house of night - serien! får massa damp bara på huvudpersonen, igen, bara för att hon är trög ;D haha. vid elva vare iaf stallet som väntade och då vare fix som vanligt på förmiddagen. sen efter lunch borstade jag läänge på min stora fina, som jag/vi nu har kommit fram till inte är så stor. alla säger att Z är så liten och så men när man kollar ordentligt så är de faktiskt inte alls mycket som skiljer. Pepsi är kanske nåra centimeter högre bara. det är nog bara det att hon är så "bred" liksom som gör att hon ser större ut. om ni ville veta bara :D hah.

när vi sen hade borstat färdigt så red jag och amanda en långis i skogen som var sjukt mys och hästarna var göörpigga. hade kunnat rejsa hur mycket som helst på bara ren vilja, eftersom kondisen inte räckte så långt ;) haha. så sööta är dom ♥ dessutom som grädde på moset kunde pepsi faktiskt gå först ett tag :D ända tills zäta tyckte det gick för långsamt och gick om ;) haha.

iaf. sen hände inte mycket. åkte till media markt en sväng och kolla på xperia mini. testa lite och så ifall jag ville ha pro elr inte men jag bestämde mig för inte. den blir så jäkla fet om man har det, inte bra så därför får det bli den "vanliga" :) igår hittade jag typ silikonskydd på nätet som var rätt coola bara för att man liksom inte vill att alla andra ska ha en likadan.  fanns typ i massa olika färger. rätt najs faktiskt. ska fundera påt!

kom rätt nyss hem från en liten myskväll med emma, johanna och amanda också :) det var rätt najs! på fredag är jag inbjuden till ett "italienskt kalas" med dom bästa också. det ska bli superkul! ni rockar ;D

ojdå. nu blev det en lika lång novell som vanligt men så äre. suger på att fatta mig kort. och som alla säger och även jag. ingen tvingar dig att läsa, sÅ. jag skriver hur jag vill och hur långt jag vill! sådeså

haha. en supergullig bild från förra årets överraskningskalas när jag fyllde 15 :)

 

the important thing is'nt the present, it's that someone cares to give you a present. even if my presents were very good ;)

2010-08-15 - 10:46:17
hejhej :)

igår vare en braig dag. alltså jag kan ju inte säga att jag älskar "släktkalas" direkt. visst det är ju jättesnällt att alla kommer och så och presenterna var väldigt bra och fina men jag vill ju inte sitta hemma, det är ju det. dessutom så fråga Karin mig om jag ville träna för Maud idag för det fanns en plats kvar, men vad ska man göra? aja. antar att pepsi ändå ville vila så :)

på morgonen kom pappa och hugo och då fick jag ett "presentkort" på valfri mobil, lite böcker, solsidan-hela säsong ett, just my luck och bröllopsduellen och lite andra småsaker typ :) det var goodie! sen så hann jag upp till stallet och mocka och titta lite när C tömkörde rex och lite så. sen vare hem och göra färdigt tårtan och duscha sen vid två kom gästerna :) fika lite och fick lite mer fina presenter, typ en kudde till mitt rum, ett halsband, en tröja som jag ska byta, en bok, pengar till en plattång och lite annat småmojs :) så det var med bra!

Sen hann jag upp till stallet en sanbbis igen för skulle fota emma när hon träna för Maud men det blev inte mycket för jag kom lite sent. aja. nåra bilder blev det iaf ;) när jag sedan var hemma igen åt vi middag och sen följde johanna med och tog ett kallt kvällsdopp i ågelsjön :) när vi väl var hemma sen så fixa vi litegrann på datan och sen kolla vi dom fyra första avsnitten av solsidan. asså grymt bra! älska ove sundberg, hahah.

nu ska jag snart dra upp till stallet och vara där heeela dan :D ikväll sen ska jag bli firad av mamma :)

här är två bilder från kursen, dock bara från framhoppningen men ändå :)

  

energy is another word I use to describe you

2010-08-13 - 12:08:59
hejsan hoppsan :)

nu vare nåra dar sen sist igen men det beror på att jag gått kvällskurs med världens finaste häst från typ halv sex till halv tio på kvällarna :) än så länge hare vart riktigt kul. första dan, i tisdags, red vi lite "vanlig" dressyr och det gick okej. hon var lite överladdad så då vare svårt att ta igenom sidorna eftersom hon bara tog skänkeln framåt i stort sett ;) men i slutet fick jag igenom det lite iaf och det känns iaf bra men sen om det är det det kan man ju undra!

i förrgår kväll sen var vi uppe på fältet och red lite dressyr. superpigg var hon då också men det gick nog ändå bättre än i tisdags. hon blev lite låg men stundtals kändes det faktiskt riktigt bra, men det är svårt när man rider så många och inte får så mycket hjälp som annars liksom. när man liksom är påväg att gå framåt så vet man ju inte riktigt hur detr ska vara. det blir ju annorlunda. förut så vare liksom: hon får inte gå upp. du måste vara snabbare och rida mer innan hon går upp. nu äre mer lyft upp henne och driv mer med benen så att hon orkar komma upp och bli pampigare. haha låter lite rolig men så äre antar jag ;D innan vi gick hem tog vi nåra skutt  också. när vi skulle hoppa stenmuren tyckte pepsi den va lite konsti så hon stanna först. så nosa hon och titta lite och sen tog hon världens språng över och jag va ju inte med för fem öre så jag landa på marken bredvid. hon är ju för söt asså för hon stannar alltid direkt och så började hon äta gräs som om inget hade hänt liksom :) sådär har hon gjort förut och jag tycker så synd om henne för hon gör ju bara det hon tror är rätt liksom. jag bad henne ju och hoppa så då gör hon det. hon ville bara titta lite först. så söt är hon men som sagt jag är ju aldrig med så hon måste få ont i munnen stackarn ♥ men det är svårt. om hon stannar kan jag ju liksom inte bara stå där och vänta på att hon ska hoppa stillastående för att hon kan göra det ibland. hon är för snäll hon :') vill sitt bästa även om hon inte alltid riktigt förstår vad man vill och så, så försöker hon ju iaf så gott det går även om det blir lite knasigt ibland. min gullunge :) du är perfekt du. bilder från fältet kommer när fillie har skickat :)

igår kväll sen så skulle vi ha lite markarbete. alldeles för överladdad idag också så i början framförallt så blocka hon totalt. hon lyssna verkligen inte ett skit och sen blev det ju inte bättre av att vi skulle stå i fältsits en massa i skritt och trav. sjukt svårt enligt mig. jag kan ju knappt ens stå i galopp! eller rättare sagt jag har sjukt svårt för det. vet liksom inte hur jag ska göra på nåt sätt. sen ser man nån annan som bara står där hur enkelt som helst. orättvist säger jag bara. men det ska vi träna på. nån gång. iaf. när vi börja "hoppa" lite mer så blev det iaf mycket bättre och då började det bli kul. hon fick springa lite mer men lyssnade ändå helt okej tillbaka. men roligast var att få länga till tre i linjen sa hon :D ikväll skare bli kul för då äre lite mer hoppning liksom och då kan hon ju få göra av med lite energi på det :)

oj, nu blev det låångt. men lite till orkar ni allt :) jag och johanna håller på att planera en resa med stallet till göteborg horse show och det kommer bli bra tror jag :D jag har ALDRIG varit på nån stor horse show, bara norrköping "/ så det ska bli grymt kul. ska även kanske hålla en Pay end Jump för att samla in lite pengar :D astaggade är vi! dessutom är vi snart klara med dom sista bilderna till hemsidan som blir finaa :) jag gillar oss! ♥

nää. nu fåre allt räcka. eller förresten. kan ju tillägga också att imorrn är födelsedagskalas :D som ni iofs kanske redan hade räknat ut på mitt "bloggnamn" men iaf :) det blir kulit!

DAGENS TUMMEN UPP: eminem ft. rihanna - love the way you lie

här är lite bilder som johanna fota när jag och amanda red på fältet i våras :)
ja, ja vet att hon är lite lång på mittenbilden men det var när vi jogga fram ju ;)





someone who waits for something good, can never be waiting too long :)

2010-08-08 - 23:35:00
hejsan hoppsan lillebror ;)

sorry för lite dålig uppdatering men har helt enkelt inte haft tid. dels för att idag och igår har typ jag och johanna börjat fixa med bilder till hemsidan. kommer bli grymt bra men det tar sin lilla tid kan jag lova :D förhoppnigsvis blir vi klara denhär veckan iaf :)

iaf. igår och idag jogga vi hästarna lite på banan :) igår tog jag båda mina. först viktor och han är ju för mysig. till och med lite piggis var han och inte så sjukt stel som man kan tro. bara lite i sidorna men vad kan man begära?! han är så himla okomplicerad på nåt sätt. han var precis som jag kom ihåg honom, alltså: underbar ♥ sedan fick det bli pepsi. gick inte alls lika bra. det var mycket rörigare och jag hatar sånt. och det blir inte bättre av att man har en häst som typ blir stressad av hästar från alla håll och vet inte riktigt vart hon ska ta vägen ;) det gick väl hyfsat. hon var pigg och glad iaf :D♥
idag sen vare många där så då fick det bara, eller inte bara förresten :), bli pepsi. hon var lite piggis idag med men idag vare ännu rörigare så det gick typ inte. lite mjukare blev hon, men inte mycket. längtar grymt mycket till kursen. det ska verkligen gå bra har jag bestämt mig för :D

planerat en preliminär tävlingstermin :) nu närmast blire NFK den 22 och Norsholm den 28 :) lokal dressyrdebut för våran del faktiskt så vi får se hur det går! men jag tror på oss iaf :D

nehe. nu vare nog inte mycket mera. tänkte snart gå och lägga mig :) imorrn åker jag och mamma till hööks oxå :) och förhoppningsvis får med oss lite födelsedags presenter hem :)

orkar nt koppla i externa hårdisken så det fick bli en liiiten bild som redan fanns på datan!

                                                                              

age is just a number so don't worry. my birthday won't change me '')

2010-08-06 - 20:20:30
hej :)

för det första kan jag börja med att lova att dethär inlägget inte kommer att bli speciellt långt, eller iaf inte riktigt lika långt som dom två senaste ;)

imorse skjutsade jag johanna, mot hennes vilja ;), upp till stallet och hon var nog livrädd hela vägen. fast när jag skjutsade hem henne så erkände hon faktiskt att det inte var så farligt :D iaf. när vi kom upp till stallet mocka vi lite och sedan skritta vi en sväng i skogen. pepsi var jeteglad :) utom när en av hästarna framför trampa i ett bålgeting bo mitt i backen vi klättra nerför. typ dom flesta skutta och sparka omkring på den smala stigen och jag kan säga, det var inte kul. jag hatar branta nerförsbackar även utan trav och skutt! iaf, annars var turen lyckad ¨) på eftermiddan så fixa jag och johanna hästarnas pärmar som blev riktigt bra faktiskt :) sen så han jag frisera båda mina hestar, hovskägget på viktor och hovskägg och en megalång man på pepsi. blev faktiskt ovanligt nöjd med alltihopa :D

efter stallet tog jag och johanna en tur till avantia som skulle ha rea men det var det inte mycket av så vi köpte inget. åkte även förbi citygross där jag iaf köpte att nytt hönät eftersom en viss liten häst har lyckats slita sönder mitt ;)

iaf. om ca en vecka, fem timmar, tio minuter och 23 sekunder har jag levt i hela 16 år och det ska firas kan jag lova :D typ hela tjocka släkten kommer och sen har jag funderat på att bjuda hem mina tre små snyggingar nån kväll/natt nästnästa vecka också :) men får se hur det blir med det. här är min önskelista i både ord och bilder iaf ;)

mobilen xperia mini
plattången Ga.Ma Italy CP3 Tourmaline
mascaran L'oréal volume million lashes
benskydden equiguard (set) från hööks
kavaj
vita ridbyxor
böckerna house of night 3, 4 & 5
pengar


    








even the tiniest comment could ruin your day, belive me I know

2010-08-05 - 19:45:45
hejhopp :)

dan har vart goodie , till en början iaf :) åkte upp till stallet vid nio och fixade. hände inte så mycket, jag och johanna började fixa lite med hästarnas pärmar men annars inget spec. efter lunch sedan så fick mina hästar sig ett rejält bad vilket dom båda uppskattade ¨) så nu är dom rena och fina! efter det blev det endel gos och sen en tur i skogen på den minsta :) dock blev den inte så lyckad för min del tack vare en viss person. hmm. jag nämner inget namn men om jag säger att han är, har alltid vart och kommer förmodligen alltid va dum i huvet. jag tål honom inte och verkligen inte efter idag. han sa exakt såhär med sin rent ut sagt spydiga röst: ojdå, ser ut som om nån är för stor för sin sköthäst. NÄHE, det tror du inte jag vet?? det har jag ju inte vart i sisådär två år elr nåt! men e´ftersom jag älskar att rida den lilla ponnyn så grymt mycket har jag helt enkelt inte vågat/velat erkänna det för mig själv, ego som jag är. resten av turen kunde jag självklart inte tänka på nåt annat än hur synd det var om viktor som fick ha tunga långa mig på ryggen, fy vilken ångest alltså. jag började inbilla mig att han började snubbla mer än vanligt och tänkte inte på att han faktiskt nu såhär i efterhand verkade glad så som han taktade i stort sett hela vägen. när han efter en stund snubblade till på riktigt och satte ena knät i backen satt jag av direkt. jag ville bara inte mer, det kändes som mitt fel. usch. jag ropade att jag skulle gå reseten för att jag trodde att jag ömmade i fötterna eftersom han inte hade några skor men det var antagligen nåt som jag bara inbillade mig. sedan gick jag resten med en hungrig ponny i ryggen och ångrade att jag ens suttit upp från början.
nu såhär i efterhand känns det som att det var lite överdrivet faktiskt men jag borde inte rida honom längre, visst jag väger inte för mycket än så länge men ändå. om man kapade av mina ben nåra decimeter så skulle det gå. men antar att man inte kan det "/ jag vill iaf rida honom en eller möjligtvis två gånger till för att få avsluta bra. det skulle betyda så sjukt mycket. jag kommer att sakna dig, kompis ♥

iaf. imorrn äre stallet hela dagen förresten, men det äre ju iofs resten av den här veckan också. sjukt bra att dom är hemma :) you make me smile ¨) dom är så sjukt fina. jag ler varje gång när jag kommer ut från sadelkammaren och pepsi tittar upp med öronen spikrakt framåt. vill bara krama om henne då och önskar att hon kunde förstå hur mcyket hon faktiskt betyder. viktor är en annan sak. han är den som inte alltid vill bli gosad med, men när han vill det gör han det på sitt sätt och det är så gulligt. först på senare dar han faktiskt har börjat vilja goa med mig. när man sitter på huk och borstar frambenen så kommer han och lägger sitt huvud (plus typ hela hans kroppsvikt villken inte är så liten!) på ens rygg och luktar i håret. han är för söt den lilla skruttungen!

 jag hoppas verkligen att ni förstår hur mycket ni faktiskt betyder, you make me feel good :'D

nehepp, nu har jag väl inte mycket mer att säga, det blir stallet hela dagarna resten av veckan oxå iaf :) nu avslutar vi med dagens bilder som självklart Hästen med stort H och Ponnyn med stort P får stå för ¨)


                      

måste få nån att fota mig och pepsi nån gång, när jag står på marken. har typ ingen tror jag "/









where MY imagination will take ME :)

2010-08-04 - 22:43:18
tjena :)

känner på mig att dethär kommer att bli ett långt inlägg så är du inte intresserad så är det ingen idé att ens försöka läsa. bara så du vet. 

hm, jag kan ju börja med att säga att jag själv gillar headern rätt mycket faktiskt. är inget proffs på photoshop om man säger så och orkar inte ta mig tid att lära mig så kan ju inte förvänta mig så mycket ;) men faktiskt så blev den bättre än väntat, efter ett par dar och en massa omgörningar (!?) samt flyttande av bilden hit och dit. men som sagt: FÄRDIGT :D

ovanstående är en av anledningarna till den superdåliga uppdateringen, och den andra är att jag har spenderat en vecka på gotland utan varken internet eller dator, så. veckan på gotland var lite annorlunda men faktiskt rätt bra ändå :) vi åt massa glass på glassmagasinet, närmare bestämt tre gånger :) och smakerna som fick testas av mig var: popcorn, blue flag, pepparkaka, vit choklad, knäck och äppelpaj med kanel! dom som får bäst betyg är nog ändå pepparkakan, vit choklad och äppelpajen. MUMS :D nåt ni inte får missa på gotland. sen så blev det en del bad, trots det halvbra vädret, i havet, en insjö och även ett kalkbrott. ett besök på kneippbyn blev det också samt en visit till lummelundagrottan, gick dock inte in eftersom jag gick in i våras så jag kände: varför egentligen? man blir ju inte speciellt imponerad andra gången på två månader liksom ¨)

iaf. nog om gotland. har hittat en bok-serie att bli beroende av också, house of night. köpte första i visby och slurp sa de så va den slut :)  nu har jag lånat tvåan och önskar mig trean och fyran på min födelsedag som för den delen är om en och en halv vecka :D böckerna är verkligen awsome även om jag får damp på huvudpersonen lite då och då. av nån anledning så har jag fått för mig att en av dom typ tre killarna hon träffar är mycket snyggare än dom andra även om hon beskriver alla som lika snygga typ :) lite rörit men iaf. jag har bestämt att den snygga enligt mig liknar alex pettyfer. inte för att beskrivinigen alls passar in. erik night som han i boken heter är lång och mörkhårig men vem har sagt att det behöver stämma med en ev. film. kolla twilight bara, enligt böckerna är edward perfekt, har bronsfärgat hår, guldögon och hy som marmor. JO TACK! hahaha. inget stämmer, sådeså!

oj, nu har jag skrivit på tok för mycket men jag har ju inte bloggat på två veckor heller ¨) jag höll nästan på att glömma det viktigsta ju! världens finaste hästar är ju äntligen hemma :D hämtade dom små trollen imorse och eftersom jag skulle ta viktor gick jag mot honom och så kom han. lite dåligt samvete, men jag hade i stort sett ingen tanke på pepsi i det ögonblicket. men så plötsligt när jag tagit på viktor grimman vänder jag mig lite om och: oj där var en häst en centimeter ifrån mig och jag blir skaplit överraskad när jag ser vem det är. min älskling ♥ mina älsklingar ♥ dom stod där båda två, brevid varann och ville gosa och jag tror nog att dom hade saknat mig lite iallafall :'D gud, sjukt gullit vare!

sen iaf hände inte mycket mer, imorrn blire och duscha mina skitgrisar :) välbehövligt? hm, JA.

här är en bild på den inte alltför fula alex pettyfer och mina små gullungar med :)