Nu är det nära!

Jag berättade väl att jag måttbeställde ett par stövlar när vi var på Göteborg Horse Show i slutet av februari? ÄNTLIGEN kommer jag att få rida runt i ett par ursnygga och framförallt passande stövlar :) Mina ben är liksom inte gjorda för ridstövlar om man säger så. Mina vader är för långa och smala, mina fötter är för stora och mina vrister för platta. Att hitta stövlar som passar har därför inte varit speciellt enkelt. Nu har jag ju ett par bocajstövlar som jag ändå gillar. De är döööösköna i fötterna, men tyvärr lite stora kring vristerna trots att jag drar åt så hård det bara går i resåren. Detta har gjort att de säckat ihop sig och blivit superkorta tyvärr samt att det "knögliga" skaver lite runt vristen om man går mycket i dom :(

Meeen i alla fall. Jag fick ett presentkort på stövlar i julklapp av pappa och i Göteborg fick jag hjälp hos Cheval Ridsport att måtta in ett par De Niro Ramses :D Typ världens snyggaste! De har sytts nere i Italien och i fredags fick jag ett sms om att de äntligen är klara och finns i Sverige. Så på torsdag skickas de från Kalmar och jag har dom förhoppningsvis till nästa vecka :D Snacka om skräckblandad förtjusning, tänk om de inte passar :O Men klart de kommer göra det, och klart jag äntligen kommer få njuta av underbara skav i knävecken för första gången ;) Can't wait!!

Har dock inte hittat nån bra bild på exakt den modellen jag har valt, men typ som denna fast den vita bågen kommer att vara svartlackad istället :)


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: