Shopping Eurohorse 2014, del 1

Börjar med lite smågrejer, sånt som är bra att ha men kanske inte den allra roligaste shoppingen.
Det bästa sparar jag lite på ;)


        

Två paket med träckprovs-kit inför kommande avmaskningar. Är väldigt billiga på eurohorse om man jämför med här hemma, så jag passade på!
Ett nytt dressyrspö att ha på träning och tävling. Jag älskar det jag har, det är perfekt längd, grepp, tyngd osv. Tyvärr har det dock börjat repa upp sig rejält efter att en hund bet tag i det och ville leka, så nu ser det förskräckligt ut hehe.

        

Var såklart tvungen att plocka en hink med PS egna naturliga hästgodis i massor av roliga smaker ;)
Och en massor av knäckebröd fick jag från både Granngården och Krafft när jag köpte annat i deras montrar.

        

Morotspellets, bästa belöningsgodiset som Pepsi verkligen älskar! Kostade hälften i Kraffts monter jämfört med på Granngården.
En ny stallbok för det nya året! Jättebra att ha i skåpet som Pepsis egna almanacka. Använder den för att planera och utvärdera ridpass, skriva upp skoningar, vaccinationer, avmaskningar osv osv. Super att kunna gå tillbaka och kolla i!

        

Foxfire pälsglans, det enda som funkar och som dessutom är drygt. Köpte även en flaska paraffinolja som jag ska pröva på min hoppsadel, för att se om den vill mjukna och forma sig lite bättre i kåporna. Är fortfarande lite "nystel" ;) 
Biotin, som jag blev rekommenderad att ge Pepsi av min hovslagare då hon lätt får småsprickor från gamla sömhål.

      
 
Och så lite "bettgrejer" till Pepsis känsliga och lite oroliga mun, jag är beredd att pröva allt! Fick med mig en speciell variant av bettskivor, och så slog jag även till på ett Sprenger Dynamic då Svensk ridsport hade 30 % på dom :)
 

Kommentarer
Postat av: Emma.M

Kiselgur är perfekt till hovarna annars och är bra för pälsen och huden också. Tar ju ett tag innan det fungerar just för hovarna men det borde vara samma med biotin eftersom hovarna växer så långsamt :)

Svar: Har hört det också! Ska kolla upp det, tack för tipset :)
// Hillevi

2014-03-07 @ 22:45:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: