Kaos-vecka

Hjälp alltså, denna vecka blev verkligen lite för fullproppad. Allt på samma gång ungefär, men men. Jag lever än så länge och har bara 1,5 timme kvar att jobba för denna vecka :D Helgen blir inte precis lugn, men desto roligare :)

I måndags gick Pepsi dressyrträning på Skärlunda för Linda. Kändes super!! Lätt bästa träningen på länge :D De senaste gångerna har Linda kommit till oss, och så har vi ridit på vår bana. Och vår bana är paddex som är rätt så stumt, så det var vääärldens skillnad att rida i Skärlundas mjuka fina ridhus. Vi bara flög fram ;)

I tisdags sen så var det terrängträning! Ösregnade hela kvällen förutom precis den timmen som vi hade träningen typ, snacka tur :D Pepsi var lite av och på, men överlag fin! Något spänd stundtals, men hon börjar fatta konceptet mer och mer :) Den här gången var det dock tre av hindrena som vi inte hoppade förra gången som var riktigt läskiga sa hon, ett lite större dike som alla hästar fjantade på, en ny kulvert som också de flesta tittade på och sen ett däckhinder som hon bara fick för sig att det bodde troll i eller nåt ;)

Pappa var snäll och följde med på båda träningarna, men dessvärre glömde jag kameran hemma ena dagen och sen på tisdagen så hade jag missat att ladda den såklart :( Men men, blir ju fler gånger :D

Igår blev det i allafall skogstur för Pepsis del med Amanda på ryggen, och jag red Helios. Blev en mysig tur även om Helios var väldigt spänd och fjompig stundtals :P Pepsi skötte sig duktigt, men var nog lite trött sen träningarna då hon inte hittade på så mycket bus ;) Idag är planen skrittur med lite lösgörande jobb och imorrn är det tävling :D Vi ska till Rappestad och skutta, var länge sen sist nu så det ska bli superkul!!

Nej, nu är lunchrasten snart slut så dags att sätta fart och börja jobba igen. See you later :)

Bjuder på en bild som snälla Pernilla Ringqvist tog på oss under ärevarvet på förra veckans derby på granngården :) Kommer flera :D

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: