En gång HW - alltid HW?

Ja, så är det verkligen! Horsewares täcken är solklara favoriter för mig och Pepsi, och jag drar mig minst sagt för att använda mina andra täcken ;) Har inte ångrat ett enda köpa av Horsewares täcken, trots att de har rätt saftiga priser. Men de är värda det, och min samling utökas sakta men säkert ;) 

Varför Horseware då? Jo, dels är passformen grym! Pepsi har en rätt speciell exteriör och är inte jätteenkel att hitta bra täcken till, men Horsewares Amigo och Rambo får hon inget som helst skav utav och de ligger alltid precis som jag la på dom dagen innan. Detta trots att hon är en hejjare på att rulla sig i lera samt har samma täcke ute som inne, alltså dygnet runt! Har valt att inte prova modellen Rhino då den ska vara bra för hästar med smala bogar, vilket Pepsi inte har ;) Vi håller oss till Amigo o Rambo.
Ett annat plus är att alla mina har hållt helt och fullt vattentätt trots att det ösregnat hela dagar. Skönt att aldrig behöva oroa sig! Kvalitén har de såklart inte snålat på heller, framförallt inte på Rambo-täckena. Känns otroligt slitstarka! Rambotäckena har också rejäla reflexer som snygga detaljer, stort plus! Och överlag så tycker jag att de är supersnygga nästan alla modeller, både färgkombinationer och själva "designen".
Horseware har också ett sk liner system, vilket innebär att man kan köpa olika tjocka foder (liners) att knäppa fast i yttertäckena för att ändra tjocklek. Supersmidigt! 

Enda nackdelen jag kan komma på är väl priserna, ett par rambo-täcken är inget man går och köper bara sådär precis i och med att de kostar mellan 2 och 3000 kr. Därför brukar jag passa på när det är rea/på mässor att utöka garderoben lite :) Om nåt eller ett par år kommer antagligen (förhoppningsvis) alla mina andra täcken vara utkonkurrerade ;)

Strömsbergsgård är en återförsäljare jag varmt kan rekommendera. Kan vara lite leveransfördröjning ibland när de måste beställa hem, men är väldigt seriösa samt är specialiserade på HW och har/kan ta hem alla (tror jag) olika modeller. Rekommenderar däremot tyvärr inte Horsemeup, har haft massor av strul med dom!

Är ni nyfikna på Pepsis täckesgarderob, samt vilket/vilka som står näst på önskelistan kanske? :))

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tess

Hööks säljer HW mää ;)

Svar: Ja juste, men ni har så få modeller ju ;)
// Hillevi

2014-01-19 @ 20:53:49
URL: http://Klintestam.blogg.se
Postat av: Anonym

Kan du inte göra ett inlägg med dina hw täcken funderar på att köpa ett..

2014-03-02 @ 21:32:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: