Söndag igen

Tja! Måste bara börja med att säga, hur underbart är det egentligen inte att man verkligen kan märka att det börjar bli ljusare nu?! :))) Idag tog jag och Pepsi en supermysig söndagstur. Red iväg vid kvart i fyra och när vi kom tillbaka strax efter halv fem så var det fortfarande jätteljust :D GRYMT! Nu när det varit så varmt de senaste dagarna har dessutom grusvägarna smält helt och är alldeles mjuka och fina, we like!

Igår var jag och Pepsi hos Linda och tränade. Lika roligt och givande som vanligt! Vi fick beröm för att hon har kommit ihop mer och även börjat använda ryggen mycket bättre :) Så nästa steg är att hon behöver komma upp i nacke och front (utan att tappa rygg) lite mer, så det jobbade vi med igår. Skritten var mycket bättre än sist, och galoppen är helt klart bäst så den nötte vi inte så mycket. Gjorde lite skänkelvikningar inför nästa helgs LA:1, och det tar sig sakta men säkert. Vet lite mer hur jag ska parera henne nu så det är bara att fortsätta öva på att hitta flyt! Slutligen jobbade vi med mellantraven, och tuuusan vad härlig hon blev :D Linda sa att hon aldrig sett henne trava så bra, och jag kan garantera att jag aldrig suttit på henne när hon gjort det heller! Det vi ska jobba vidare med är dock att hålla takten hela vägen, för början är super och sen tappar vi det lite mot slutet. Sjukt kul jobb i alla fall, och häftig känsla när bakbenen bara trycker ifrån och frambenen känns som om dom svävar iväg :) Tjoho vad vi är taggade till nästa helgs debut på tävlingsbanan!!!

I veckan har jag hunnit vara på Spa med mamma också, supermys! Fick det i julklapp och att ta det nu var verkligen perfekt tajming :) Fick även en helkroppsmassage där, finns inget skönare! Något som däremot inte var så skönt var att jag i onsdags lyckades bli trampad rejält av en broddad 1,80-häst på jobbet. Aaaj... som tur var gjorde det bara sjukt ont precis vid trampet, för det är inget värre än blått och svullet nu (plus hål i skon av brodden heheh). 

Nähe ni, funderar på att ta mig ett varmt bad framför dagens avsnitt av ponnyaktuten :) Känns ganska lockande! Imorrn väntar en ny vecka, och den innehåller en hel del skoj. Bland annat hoppträning på onsdag och dressyrtävling på söndag :D

Kram H

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: