Sunday

Hola!

Hemma och mellanlandar lite granna. Under förmiddagen har jag varit ute på lite "äventyr" i Kolmårdsskogarna :) Ni ska få veta mer om det sen, promise! Men jag kan väl säga såhär va: Kompis det går bra nu! Och ni vet det som jag tror jag har nämnt tidigare, att jag har någon slags förmåga att alltid få saker och ting att lösa sig. Den förmågan har slagit till igen i alla fall :D Ibland känner jag mig nästan som Lindsay Lohan i Just my luck haha ;) Bäst att inte skaffa pojkvän som snor turen ifrån mig :P

När jag kom hem för någon timma sen så möttes jag av en inte speciellt rolig överraskning däremot. Vår kisse Nemo hade nämligen fått ett sår på huvudet som varade rejält :( Självklart en söndag också, när inga veterinärer har öppet. Nemo är världens goaste myskisse, men när han går ut genom kattluckan blir han plötsligt stans tuffing! Något av det bästa han vet är att jaga fåglar och möss, döda dom och sedan släpa in dom till oss. Fräscht, javet! I alla fall så är det antagligen på den vägen han fått såret skulle jag gissa, eller också har han bråkat med någon av grannkatterna. Såret är rengjort nu åtminstone, och är det inte bättre imorrn så blir det raka vägen till smådjurskliniken. 

På tal om sår och sånt så är jag så lycklig, för att sedan vi kom hem från Strömsholm och Pepsi flyttade in på Lilla H så har hon inte haft minsta lilla skråma :D Nu har hon ändå stått där i två månader, gått i hagen med lite olika hästar, samt gått ute dygnet runt i kuperad sommarhage 2 veckor. Och som sagt, inte minsta lilla sår nånstans!! Så himla skönt att jag inte har behövt använda någonting ur sjuklådan som jag köpte innan kursen :))) Den kan MER än gärna få stå och bli dammig ;)

Nä, nu är det dags för lunch och sen bär det av till Pepsiplutt :) Stallet ska göras, klubbrummet ska städas, alla hästar ska fotas, Pepsi ska pysslas om och senare blir det skrittur med dressyrtänk. 

Kram H

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: