Hey there

Näää hörrni, så dålig bloggning som det varit denna vecka finns det nog ingen godtaglig ursäkt för! Jag har inte gått upp i rök, utan jag har bara haft riktigt mycket annat. Totalt har jag jobbat 43,5 timmar på NT, och slutat kl. 17 varje dag. Måndag-torsdag hade jag hand om Dundee (stora bruna 4-åringen som jag började rida ca 1 dag/vecka i våras om ni minns) också. Dock vilade han, men 1 extra-box att mocka, 4 extra påsar och en extra-häst att se till tog ju såklart lite extra tid ;) 
Pepsi har skrittats och känns riktigt fin! Pigg, men håller sig fortfarande duktig i skinnet för det mesta :) Vi varvar lite med promenader, skrittjobb på vägarna eller på banan, mysturer på hack och tömkörning. Igår tömkörde jag henne en sväng ute för första gången, och det tyckte hon var jättespännande och kul :D Skrittade på skitbra, och det var nemas problemas att möta bilar och så :) Guldstjärna till stjärnan ♥ En dag den här veckan vågade jag mig till och med upp barbacka också, fast det var på ridbanan ;) Hon skötte sig fint! Trots att hon inte tränas nu så tycker jag mig se och känna stor skillnad i kroppen på henne. Mycket skönare att rida barbacka på. haha ;) Hon är inte alls spänd i ryggen som hon varit mycket tidigare, och dessutom har hon blivit bredare över ryggen. Bra mat med mycket protein gör underverk för kroppen, helt klart! Och tänk då vad snygg hon kommer bli sen när hon är i full träning :D

Nu i helgen har jag (förutom stallet och Pepsi) jobbat, varit på arbetsintervju (hoppas hoppas!) och varit tävlingsledare på klubbens lokala hopptävling idag.  

Och vet ni något gryyyymt eller?! Imorgon är jag ledig, det förtjänar jag verkligen om jag får säga det själv ;) Ska bli SÅ JÄKLA SKÖNT efter en tuff vecka. I stort sett hela dagen ska spenderas i stallet, börjar med utsläpp och sedan ska jag göra allt sånt där som man inte hinner göra till vardags. Bl.a. tvätta, smörja, städa, mocka hagen, frisera lite, tvätta svansen, fotografera snyggningen, låååångrykta, mysa massor, och bäst av allt: Skritta iväg på långtur :) Kan man få en bättre start på veckan? Knappast va!

I veckan hoppas och tror jag att jag kommer ha mer tid för er, kära läsare :)

Kram H

Min bortskämda lilla trollunge har förövrigt lyckats övertala mig om att det enda som duger är att få stå lös i stallgången och titta ut genom dörren när det ryktas och fixas :) Nöjd sötis!

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: