Tisdag 22 oktober

God kväll på er, hoppas ni haft en bra start på veckan :)

Min började inget vidare, igår när jag skulle till jobbet så började en lampa på instrumentpanelen i min "nya" bil att blinka och låta. Och jag som inte kan ett smack om sådant vågade med nöd och näppe rulla hem den till pappa, och som tur var kunde jag sedan låna hans bil. På kvällen sen kollade pappa och det var lyckligtvis bara spolarvätskan som behövde fyllas på :)

Var överlag allmänt seg, hängig och på dåligt humör igår. Måste varit bara för att det var måndag? I alla fall så satt det i ett tag imorse också, och jag undrade nästan för ett tag om jag höll på att bli sjuk. Men efter att ha promenerat med lite hästar i regnet så hade "måndagsångesten" spolat av mig och jag var taggad igen! Dagen på jobbet gick fort som vanligt, och jag fick en massa bra gjort. När jag slutade åkte jag direkt vidare till Pepsan och skyndade mig för att hinna rida både innan det blev mörkt och innan jag skulle ha insläppet. Det blev en tur i skogen, och till en början var det lite segstartat men när Pepsi kom igång och gick framför skänkeln istället för bakom blev hon superhärlig! Red på hacket och hade inga större krav mer än att hon skulle bjuda ärligt fram, och det fick vi allt till efter en lite halvtaskig början. Imorrn är tanken att vi ska åka in till Hageby och dressyra lite i ridhuset, mest för att hitta på något skoj och för att hon ska få gå på lite mjukare underlag :) Förövrigt måste jag veeeerkligen klippa henne snart, tänker nog ta det i helgen. Hon blir supersvettig hela hon så fort hon gör minsta ansträngande.

Nä, nu ska jag snart hoppa i säng så att jag vaknar utvilad och peppad inför imorgon. Det kommer bli en lååång dag då jag inte har tid i ridhuset förens efter alla ridskolans lektioner, med andra ord vid 20.30!

Kram H

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: