Finfredag

En riktig superfredag har jag verkligen haft, eller snarare har kanske :) Älskar att jag slutar 11.30 på fredagar och kan ta långhelg, det äger!!

När jag var klar på jobbet så åkte jag och mamma in till världens bästa lunchrestaurang, Paus. Alltså seriöst, jag blir alltid lika imponerad över hur sjukligt god mat dom gör! Jag är väldigt kräsen när det gäller mat (tyvärr) och alltid skeptisk till nya rätter. Men VARJE gång jag äter lunch på Paus blir jag helt lyrisk för att maten bara är så jäkla god, nästan läskigt hur de alltid lyckas!

I alla fall, nog om mat! Eftermiddagen spenderades såklart i stallet :) Pepsi har nåt nytt hittepå om att ler-dreadlocks i manen är fint, men jag håller inte riktigt med ;) Tur att hon är täckad nu i alla fall, annars skulle hon vara konstant grå och ruggig så mycket som hon rullar sig i lerpölar för tillfället, haha!

I onsdags kväll trimmade vi lite lätt dressyr i ridhuset på Hageby, och jisses vad jag upptäckte att jag saknat att trimma! Såååå kul!! Pepsi var riktigt fin och superrolig att sitta på, vad jag längtar tills konditionen och styrkan är uppe och sadlarna inridna. Då ni, då ska ni få se på trim så det står härliga till! Bästi ❤️

Igår tömkörde jag henne på ridbanan i snålblåsten. Såg redan från början att ögonen var sådär fulla och luriga av bus, hehe. I traven var hon sjukt fin, bättre än nånsin tidigare på töm! Hon visade upp en riktigt snygg sida och sköt på bra bakifrån :) Eftersom det gick så bra tänkte jag att vi skulle pröva lite galopp för första gången, och det var det som fick bomben att explodera :P Hon drog iväg med mig hängandes efter flera gånger och härjade hit och dit i diverse olika luftsprång hehe ;) Trots att jag verkligen spände gjorden allt jag kunde så åkte den helt åt skogen flera gånger. Tror vi får inse att galopp på töm är lite för svårt för oss än så länge. Men men, jag är glad att hon är pigg och nöjd med att hon gick så bra i traven :)

Idag tog vi en skogstur, lite lagom fartig och halvseriös sådär :) I början mesade hon lite, men när hon har fått värma då går det minsann undan ;) Pigg, glad och småsprallig var hon! Väldigt lagom med andra ord :)

I natt sover hon med sitt BOT-täcke och imorrn förmiddag ska vi hoppaaaa :D Supertaggad är jag, och antagligen hon med ;) Hoppas det! När vi var på Hageby för typ 2 veckor sedan tog vi ett par språng men då var hon loj och inte riktigt sig själv under hela passet så det var inget vidare. Imorrn hoppas jag på en "nystart" och att hon är pigg och lite sådär skojigt halvgalen :) Dock inte så mycket att jag bjuds på flygtur kanske, man vet aldrig med fröken bus ;)

Kram H





Kommentarer
Postat av: bella

Vad har du för mål med Pepsi? :)

Svar: Tar den i ett eget inlägg :)
// Hillevi

2013-10-30 @ 21:32:34
Postat av: Lisa

Men vilken snygging som står bakom och smyger :-)

Svar: En snygging bakom en annan snygging ;)
// Hillevi

2013-11-01 @ 13:16:47
URL: http://lisashast.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: