Torsdag

Godmiddag! Just nu sitter jag på krokeks pizzeria och svullar i min ensamhet haha ;) Riktigt god pizza har dom iaf, rekommenderas!

Igår blev det en lååång dag, där av ingen uppdatering på kvällen. Kom hem efter 22 så det blev mest att slänga i sig lite mat och sen hoppa i säng. Lektionerna igår gick i alla fall jättebra och var roliga att ha! Innan är jag alltid så nervös, men när jag väl kommer igång så går det av bara farten. Börjar redan känna mig hemma som ridlärare, det kommer så naturligt på nåt sätt. Kul :)

Efter lektionerna snabbade jag mig till Pepsi som skulle motioneras. Markarbete i regn och mörker stod på schemat, och hon var super :D Värmde lite i trav först, men själva huvuddelen bestod av galopp. Dels jobbade vi lite byten över bom, askul tyckte Pepsi ;) Sen gick vi över till att variera antal galoppsprång mellan två bommar på en rak linje. Utan att tänja skitmycket på gränserna kunde vi variera mellan fem och åtta galoppsprång, fullt godkänt :D Galoppen har sedan jag satte igång henne känts lite kantig, men mot slutet igår så släppte det verkligen! Helt plötsligt kom hon igenom ryggen på ett helt annat sätt och galoppen blev mycket rundare :) Härligt! 
Idag ska vi ta oss en liten lugn tömkörningstur tänkte jag.

Nä, dags att jobba vidare hörreni! Vi hörs :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: