Måndagen den 6 maj

Hej på er!

Lite dåligt med uppdatering var det här, men nu är jag på G igen tror jag :) Har en fullproppad men himla rolig vecka framför mig och jag är riktigt taggad!! 

Hann ju i alla fall visa er de fina procenten från lördagens tävling, så roligt! Några resultat har Skärlunda inte kommit ut  med än, så jag har ingen aning om var vi slutade. Mitten mot nedre halvan skulle jag tippa på trots procenten, men det var himla många fina ekipage i framförallt LA:3 och domaren låg ganska högt tror jag. I alla fall så är jag jättenöjd med vår insats även om det blev lite missar här och där. Vet precis vilka delar vi måste finslipa ännu mer på! Härligt var också att vi fick bra slutkommentarer som jag kan hålla med om helt och hållet :D Lovar att skriva mer så fort jag fått upp filmerna på Youtube :)

Just nu sitter jag utanför skolan och chillar lite. Har håltimme och Amanda är sjuk (Krya!♥), så lite ensamt är det. Men snart börjar engelskalektionen så då träffar jag lite folk igen ;) Haha nevars, men nu är alla så himla splittrade vilket är väldigt tråkigt. Vi har inte en enda lektion tillsammans med hela klassen faktiskt. Tur att jag (i vanliga fall i alla fall) läser samma kurser som Amanda :)
Har förresten redan hunnit förbi stallet en sväng för att släppa ut min lilla häst i solen, och morgonmocka. I eftermiddag sen väntar en riktigt ordentlig rykt- och mysstund för nu är hon så sjuuuukt dammig så det är äckligt. Inte ett spår av fredagens tävlingsbad haha ;) Menmen, blir nog bad igen på onsdag bereoende på hur hon ser ut. Tävling på torsdag nämligen :D 

Nä men nu börjar snart lektionen, och i väntan på videoklippen så får ni en bild från framridningen i lördags!


Kommentarer
Postat av: Carro

Tror nog inte att hon ens är i närheten av så skitig Vulfa är just nu i alla fall ;) och henne blir det ju inte att bada förrän i augusti sen så.. njut! Och jättekul att det gick bra i helgen!

Svar: Haha jodå jag lovar, heeeeelt grå!! ;) Nae fy, tur att vi kan bada i alla fall ;) Ja verkligen! :D
// Hillevi

2013-05-06 @ 17:29:52
URL: http://carolinedjerf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: