Horses of the day

Eftersom onsdag innebär ledighet från allt vad heter skola så har jag bl.a. hunnit rida tre fina pållar idag :) 

Först ut var Holly. Vi lyckades tajma perfekt med att få sällskap av Linda och Nilla :D Holly är alltid som roligast då, hihi ;) Troligen så har Wilja ett finger med i det spelet, eftersom hon gillar att busa till det lite om man säger så ;) Holly tyckte i alla fall livet var lajbans och sprang på som aldrig förr! Hon blev nästan lite stark till och med, och så småbusade hon lite gulligt :) Jobbade på bra i alla fall, emellan brallförsöken ;)

Häst nummer två fick bli Dundee. Han hade dock fått en  smäll på insidan av ena frambenet, så ett sår och en svullnad ner mot knät. Som tur var såg såret fint ut efter att jag gjort rent det, och dessutom var han inte heller halt :) Så jag kylde en stund med kallt vatten och sen tog vi oss en lite kortare tur! Han var i alla fall pigg och glad han också :) Skönt det!

Sist ut, vars öron även fick dekorera avskrittnings-inlägget, blev Catindra. Tack vare det underbart fina vårvädret som varit nu i typ två veckor så har banan på Lilla H tinat :D Den var lite blöt, men fullt jogging-bar :) Därför bestämde jag mig för att jogga Catindra ett pass där, och ja. Godkänt får vi i alla fall ;) Hon var väääldigt pigg och låg på mycket i handen, framförallt ville hon gärna hänga sig i vänstertygeln. Att korta upp sig var jobbigt, men när hon väl gick med på det så blev hon jättefin dom bitarna av passet :) 

Kan lova er att det är en trött men nöjd och glad tjej som sätter punkt och somnar typ nu :)

Kram H

                       Holly på G
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra Kjörsvik

Vad hände med inlägget om Linda träningen? Vill ju veta hur det gick mer detaljerad! :) kul att följa din utveckling!

Svar: Hoppsan, nästan glömt det! Kommer snart! Åh, vad roligt att du tycker det :)
// Hillevi

2013-03-07 @ 09:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: