3 mars 2013

Snacka om att jag har avslutat helgen på bästa sätt, dressyrträning för Linda på världens bästaste tjej ♥ Efter lite uppvärmning och övertalning var hon GRYM!! Berättar mer i ett eget inlägg tänkte jag :)

Idag började jag i allafall dagen med att åka ut till Ånestad och Wendis. Gjorde stallet och hämtade sen in honom för en ridtur. För tillfället är vi inte riktigt kompisar, ungefär lika glada på varandra skulle jag tro ;) I förrgår när jag hade bråttom vägrade han bli fångad i hagen -.- Istället körde han galopprace ca 20 minuter innan jag tillslut fick tag på honom. Då var jag inte glad! Idag tog jag med en prasslig påse och lite hästgodis, och då kom han snällt. När vi sen skulle rida hade jag tänkt mig en lugn och fin tur i solskenet, men inte han. Nej, att trava och galoppa lugnt är nämligen inte riktigt Wendis grej. Det är en sak om de är starka för att de är pigga och glada, men då ändå lyssnar om man bromsar. Men när man fräser på i 190 km/h och blir tokig och studsig så fort ryttaren försöker ta en halvhalt, då är det inte lika kul längre. Nej, idag var han alldeles för stark och "kaxig", och det var helt omöjligt för mig att komma till bra ridning i framförallt galoppen. Inte kul. Men jaja, ibland har man väl tyvärr dåliga dagar helt enkelt! Fick nöja mig när han travade lugnt och fint på tygeln, och spara galoppjobbet till morgondagen. Imorrn ska vi nämligen till ridhuset med honom, och då är det förhoppningsvis lite lättare att jobba loss ordentligt än på en grusvägs-raksträcka! Hoppas i alla fall på det! Om ni är snälla kanske det kan bli film :)

Smått irriterad tog jag i alla fall cykeln till nästa stall. Inte blev jag på bättre humör när jag insåg att jag låg efter i min tidsplan, det var snooorhalt att cykla på vissa ställen och det blåste konstant motvind hela vägen. Men efter lite mat och godis så blev humöret bättre, och inte minst när jag började göra Pepsi fin för dressyrträningen :)))

Efter dressyrträningen snabbade jag mig i stallet för att hinna till klubbens årsmöte. Pepsi fick mysa med hö och BoT-täcket under tiden, perfa :) Årsmötet var trevligt och det bjöds på himla go' mat :D Dessutom blev jag tilldelad hela två stycken utmärkelser, kuuuul!!

Efter mötet åkte jag tillbaka upp till Pepsi för kvällsmys. Hon fick bli finryktad en gång till och så myste vi bara lite allmänt :) Plockade iordning grejerna också och fixade till det sista innan jag cyklade hemåt. Nu blir det ponnyakuten och lite planerande av den kommande veckan!

Kram H

Trött charmknutte efter tuff träning ;)
         
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: