HUR GLÖMSK KAN MAN BLI??

Jag kom på nu att jag faktiskt har glömt berätta typ världens häftigaste grej!! De flesta av er såg säkert min status på facebook i måndags, men för er som inte gjorde det. JAG HAR GÅTT OCH BLIVIT HÄSTÄGARE!!!!!!!!!!!! :D :D :D Självklart inte till vilken häst som helst, utan till min allra bästa vän ♥ Idag är det exakt en vecka sedan vi åkte till Strömsholm och en vecka sedan kontraktet började gälla. Från och med då var hon bara min, och jag har verkligen inte kunnat förstå det ännu. Tror att det kommer sen när hon får flytta hem till Lilla Hageby, och när jag verkligen kan göra precis hur och vad jag vill med henne!! Här på Strömshom är vi ändå väldigt "styrda". 

I alla fall är jag så lycklig över det här att jag inte ens kan beskriva det på ett någorlunda rättvist sätt. Enda ordet som stämmer in är OBESKRIVLIGT. Som jag väntat, längtat, drömt, hoppats.... Och nu, nu kan ingen ta henne ifrån mig och jag ber till alla gudar som någonsin går att be till att vi kommer att få spendera mååååååånga långa år tillsammans innehållandes både tävling, träning, bus, mys och allt det där underbara som vi hittils bara fått små smakprov av.
 
 
 
Kan inte låta bli att le och bli alldeles varm när jag tänker på det :') Precis samma känsla som när du tittar på mig med din busiga blick och bara ser sådär löjligt glad ut att jag bara vill springa fram och krama dig så hårt jag nånsin kan. Du lyser upp hela mig och jag älskar dig mer än du nånsin kommer att kunna ana ♥

Lindholms Peach
Ägare: Hillevi Hassler

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: