Fin morgon!

Det här inlägget skulle kommit upp imorse, men min telefon ville inte riktigt samarbeta ;)
 
Jag kan säga att det är verkligen inte enkelt att hinna med att blogga nu under kursen, fullt ös heeeela tiden! Men jag ska göra mitt bästa på att bli bättre ;) Nu är det i alla fall dags för frukost. Har redan varit i stallet och hunnit fodra, mocka och borsta av. Temporidning på galoppbanan står på förmiddagens schema, såå himla skoj :D 
Imorgon är vi förresten halvt lediga. Vi har inga lektioner och hästarna ska bara skrittas. Så då kommer jag förhoppningsvis ha tid att både springa runt med kameran och blogga :) Om det är något speciellt ni vill att jag berättar mer om, fotar, kanske har ni några frågor eller så? :) Passa på att ställa dom nu så lovar jag att svara imorgon!
 
Kram H

 

Kommentarer
Postat av: Eva

Hej ! Vad får ni lära er, är det mycket teori, vem rider ni för,hur är ridpassen tycker du avanserat eller lätt nivå,busar hon nåt med dig nu när hon är privathäst ( hi hi ) många kramar eva o gullan.

2013-06-29 @ 22:04:47
Postat av: Anna

Fick du Pepsi eller var det du som köpte henne ? :) visste du om att du skulle få henne eller vart det en överraskning ? I vilket stall ska du ha henne ?, fick du med några saker ? :) svara gärna i ett inlägg, ps du och Pepsis är grymma och bloggen är bäst!

2013-06-29 @ 22:05:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: