Hopptävling på Strömsholm

Eftersom kursen var lika inriktad på hoppning och som på dressyr, vilket alla ridlärarutbildningar faktiskt är, så hade vi även en lite hopptävling på slutet i Strömsholms Röda, stora, fina ridhus :) Alla hoppade 90-95 cm. Först var det en grundomgång, och var man felfri i den fick man vara med i omhoppningen som gick efteråt. 

Även här kändes Pepsi superfin :D Hon har gått sitt livs tre hårdaste veckor, och ändå var hon riktigt fräsch de sista dagarna! Så härligt :) Småbusig och taggad var hon också, hihi!
I det stora och bra ridhuset kunde jag bara låta henne galoppera på, och sen hålla ihop i anridningen för att få ett jämnt och fint språng. Bra känsla, och självklart var hon felfri i grunden min bästis ;)
I omhoppningen var det ju vinna eller försvinna som gällde sen. Gruppens två rena och grymma hoppryttare hade just gått in och ridit både felfritt och supersnabbt. Pepsi var helt med på noterna, och ett par av svängarna blev riktigt bra! Tyvärr rev vi näst sista, annars hade vi varit 2:a även i hoppningen :( Men men, att sluta som 4:a och vara riktigt nöjd med båda rundorna är inte fy skam det heller :D

Stort tack till Angelica som ställde upp som filmare :)))

        
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: