Home sweet home

Hej på er!

Om tiden och energin hade funnits under kursen på Strömsholm så skulle jag ha bloggat så mycket bättre än vad jag gjorde. Men vi hade schemalagt varje dag från kl. 6.40 - 18.30, och därefter skulle man rykta, kvällsmocka, smörja, plugga och gärna hinna umgås lite med gruppen. Det var inte lätt att få tid till allt man ville göra kan jag säga! Men jag tänkte att jag kanske kan berätta och visa bilder lite såhär i efterhand :)

I alla fall så kom vi hem i fredags kväll. Vi åkte direkt till Lilla H, där Pepsi blev ihopsläppt med sin nya kompis Ella. Ihopsläppet var nog världens lugnaste tror jag! Pepsi var bara, och då menar jag BARA, intresserad av gräset och tittade knappt åt Ella som försökte hälsa ;) haha! Skönt att det var så lugnt i alla fall, och lugnet följde med in i stallet sen också :) Imorse hittade jag små spår av att hon legat och sovit i halmen, alltid lika härligt! 
Tanken är att hon ska få ännu en ny kompis imorgon, och sen så ska de släppas ut i den stora sommarhagen tillsammans med resten av alla Lilla-H-hästar :) Då kommer hon att få gå ute dygnet runt!

Jag har denhär helgen på mig att vila upp mig nu, för imorgon kl. 7 börjar jag jobba. Pust! Men men, cash is king och schemat är ändå rätt så bra så jag ska nog överleva :)

Kram H

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: