7 januari 2013

Lugn dag idag, skönt det med ibland :) Känns som att lovet gick alldeles för fort i början, så det känns verkligen skönt att kunna avsluta lugnt i alla fall och få lite ordning på saker och ting innan allt drar igång igen. Alltid nice om man kan vara "nollställd" när det börjar ett nytt år och en ny termin i skolan drar igång liksom :)

Började dagen med sovmorgon, och därefter blev det en tur till Mirum för att storhandla med pappa och Hugo. Hem och äta lunch sen och upp till Pepsi på eftermiddagen. Hade en hel del och pyssla med där, och allt blev inte klart. Tur att jag har hela eftermiddagen imorrn på mig också :) Förutom att mocka, rykta och mysa med bästis så skulle julpyntet ner (förövrigt vann vi pyntartävlingen :D), en tvätt skulle köras, grejer skulle plockas in i skåpet och så skulle veckans påsar packas för att jag inte hunnit det i helgen. Tanken var att jag även skulle smörjt ett par av mina träns, men det får som sagt vänta till imorgon :)

På tal om imorgon så vankades det faktiskt jobb på NTM. De behövde lite extrahjälp och eftersom jag inte hade nåt direkt planerat så hoppade jag på :) Blir en fm, och sen får det bli stallet på eftermiddagen helt enkelt!

Nä, nu ska jag kika lite på en serie innan det är dags att släcka. 

Kram H

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: