Stall Ånestad

Flera av er kanske undrar vilka "Cino" och "Wendis" är, och vad jag gör på Ånestad? Om jag inte minns fel har jag inte berättat det ordentligt, så det borde jag kanske göra så ni inte blir helt förvirrade ;)

Stall Ånestad är ett (okej två) stall som ligger väldigt nära där jag bor, både mamma och pappa. Stallet är ett privatstall som drivs av Caroline Berlin, och hon äger även 3 av hästarna som står där. Dels är det Wendolin Van de Zelm, en stooor herre på 14 år om jag minns rätt. Sen har hennes dotter Ella en 9-årig C-ponny och det är Zoquino-Gi, Cino. De har också en pensionär vid namn Rebbe.

Imorse åkte Carro med sin familj ända till Mexico och ska spendera två veckor där, och det är där jag och min kompis Emma kommer in i bilden :) Vi är nämligen hästvakter åt Cino och Wendis under tiden de solar och badar ;) Så från och med idag och två veckor framåt har vi ansvar för dem, såväl ridning som mat, mockning osv. Kul!

Hoppas jag rätade ut eventuella frågetecken, och som vanligt är det bara att fråga på om ni undrar något så ska jag göra mitt bästa för att ge er bra svar ;)

                                    Wendolin ↓

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: