Inte helt enkelt

Hejsan svejsan!

Ja ni, inte är det helt enkelt alltid att hinna med att blogga så mycket och bra som jag skulle önska när jag jobbar 7-16 och sen ska till stallet efter det. Är ju inte hemma jättetidigt om man säger så ;)
Just nu har jag i alla fall lunchrast och hinner flika in med ett par rader. Riktigt lugnt på jobbet idag förövrigt, nästan för lugnt faktiskt så att tiden går sakta.

Pepsi aktiveras i alla fall för tillfället alltså i skritt varje dag. I lördags och söndags skrittade vi ut och hon var så duktig så! Pigg och glad :) I söndags var det lite känslan av att nerverna satt på utsidan och hon vart taggad så fort jag kortade tyglarna, men hon höll sig duktigt i skinnet ändå :) Som hon ska va! Har tidigare haft lite problem med att hon inte riktigt vill marschera på och skritta genom hela kroppen, men nu senaste har det blivit sååå mycket bättre :D
Igår tömkörde jag henne en stund på banan. I början var det lite ringrostigt från båda håll, men mot slutet så slappnade hon av och vågade ta stöd samtidigt som hon behöll en god skritt genom kroppen :) Löddrade fint i munnen gjorde hon också, och kändes väldigt positiv och nöjd! Idag ska vi skritta ut en sväng igen tänkte jag, och imorrn blir det arbete på banan med bl.a. halter och kanske ett par bommar.

Hämtade förresten ut ett rejält paket igår, och tänkte ikväll försöka ta lite bilder på innehållet :) Sen har jag även ännu ett gäng mysiga bilder på Emma och Myran, och ett bildredigeringsinlägg inlägg som väntar.

Hörs senare!

Kram H


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: