A little bit busy

Här var det livligt, eller vad säger ni? ;) haha, nä men lite ordning och reda får det väl faktiskt ta och vara tycker jag. Ibland är det lite svårt att hinna med bara! Om jag säger såhär, i lördags firade vi Johanna och kvällen avslutades med utgång. Jobbade 8-17 på ridskolan på söndagen, och dessutom ställdes ju klockan fram, så ni kan ju ana hur många timmars sömn det blev.. hehe. Typ tre sådär! Lägg till en härlig förkylning som hållt i sig över en vecka på det, och ni kan nog förstå att jag var ganska så slut igårkväll haha ;D Men fint (och helt självvalt) har det varit, och eftersom jag har ännu en ledig vecka framför mig så känns det rätt bra ändå!

Idag belönade jag mig själv med sovmorgon innan jag tog mig upp emot stallet och Pepsi. Mockning och påspackning stod på agendan, och därefter hämtade jag in ingen mindre än Amandas foderhäst Zäta från hagen. Agerade nämligen lite hästskötare, eller snarare "lastare" och fotograf idag när de var på Pay and Ride på VRF. Amanda red en annan häst först (Mimmi) och dels för att Zäta skulle slippa åka så tidigt och dels för att jag ville såklart, så ställde jag upp och åkte med Zäta och Amandas pappa dit vid lunch. Duktiga var de, alla tre, i alla fall!
Tillbaka i stallet tog jag tag i att putsa både mina skitiga stövlar och mina träns som legat i en hög sedan senaste användningen, välbehövligt som vanligt! När jag var klar hade Pepsi perfekt käkat upp sitt hö och då blev massa mys och rykt innan hon skulle på lektion igen. Idag var hon av nån anledning lite extra gosig, bästa ♥

Meeen i alla fall, för att kompensera för min frånvaro tänkte jag bjussa på en hel del bilder, och det vet jag ju alltid är uppskattat :) Kommer upp inom kort!

Kram H

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: