16 oktober 2012

Tröööött efter en rätt bra dag måste jag säga :D Inte en droppe regn, vad jag har märkt i alla fall, och en hel del skojsigt har lilla jag fått vara med om ;)

Började morgonen med två rätt trista lektioner, eller okej matten var inte heller kul förutom den lilla delen när vi fick tillbaka proven vi gjorde för två veckor sen :) MVG till mig blev det, wiiihihiii :D Är nästan lite stolt över mig själv för Matte D är verkligen inte att leka med, men mest är jag nog oerhört glad åt min lata men ganska smarta hjärna ;) Gör livet så mycket roligare och enklare ibland!

Upptäckte även under förmiddagen att det skulle serveras pannkakor till lunch, på en tisdag! Är det fest elleeeeer?? ;) Brukar ju alltid vara på fredagar i skolan, men inte den här gången. Efter lunch åkte jag och Amanda till idrotten och pratade med vår lärare. Båda vi hade nämligen lyckats glömma att ta med kläder (eller jag hade bara glömt tightsen, men jympa i jeans kändes sådäääär) så vi fick lov att åka därifrån direkt och använda tiden till vår teoriuppgift. Himla schysst lärare har vi :D

Amanda och jag åkte upp till stallet, men där bestämde jag mig för att nästan helt vända i dörren. Pepsi åt, och skulle självklart gå privatlektion ungefär 20 minuter senare -.- Hur stora är oddsen liksom?! Valde istället att åka ut till Lilla H eftersom det var Holly-dag idag :) Fixade stallet innan det blev en mysig uteritt med Emma och Myran :D Trevligt och roligt var det, även om saker och ting inte alltid gick som det skulle haha. Lyckades fastna med stigbygeln i en gren och dra med mig ett halvt träd innan stiglädret utlöstes. Fattade dock inte vad det var som hade fastnat så att trädet åkte med förens vi kollade bakåt (efter att vi lossnat) och såg stigbygeln och stiglädret hänga i trädet! Haha, dagens fail :P

När vi var tillbaka i stallet fixade jag det sista innan jag åkte tillbaka till Hageby, och hoppades på bättre lycka denna gång. Nevars, hade kollat vilka lektioner Pepsi skulle gå så att jag kunde hinna träffa henne när hon var inne. Hann borsta, rykta och mysa ett ganska så bra tag, såklart inte så länge jag velat meeeen. När hon gått upp på lektion mockade jag och tvättade krubba/vattenkopp innan jag åkte hemåt. 

Nää, nu borde jag verkligen plugga. Imorrn är jag leeeeeedig, woooho :))) Vi hörs då!

Kram H

                                Holly i hagen idag :) ↓
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: