Pepsi-weekend

Hade planerat en perfekt Pepsi-helg som avslut på lovet, med en superuppladdning och sen regional debut på söndag. Men ja, så blev det ju inte alls.

Jag hade fixat så att jag hade henne fredag, lördag, söndag för att ge oss så bra förutsättningar som möjligt inför söndagen. Tanken var att vi skulle trimmat markarbete igår, men efter beskedet om inställda tävlingar osv. så kände jag inte alls för det. Istället tog vi oss en tur bort till grusvägarna, för att bli på lite bättre humör :) Bästa medicinen, lätt! Som vanligt var hon sjukt fin där borta, framförallt efter att hon fått galoppera av sig lite, kommit igång och vänt hemåt ;) Jäklar vilken power, galet häftig känsla må jag säga :) Bästiiis ♥

Idag blir det kvällsdressyr i ridhuset, bara vi ♥ Var himla längesedan vi red dressyr i ridhuset faktiskt, har mest blivit ut i skogen nu. Blir spännande och se om vi kan hitta lite tryck även innanför fyra väggar :) I slutet kommer pappa och Hugo upp med kamera, kanske blir det bilder och film till er om ni är snälla ;)

Nä, nu ska jag hoppa i stallkläderna och åka upp till min fina :) Förmiddagen har spenderats med sovmorgon och plugg, snart klar med inlämningen nu!

Kram H




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: