Ibland kan det vara bra att ta ett break

Noppe, tanken med denna lilla bloggpaus har inte varit att dissa er, promise! Det har bara kommit lite annat emellan i kombination med lite dålig bloggar-inspiration, men nu är jag tillbaka igen :) Hoppas jag, haha! Ska jag vara ärlig har det dock varit lite skönt att kunna låta mig lägga bloggandet helt åt sidan, och nu blir ju dessutom suget mycket större ;) 

 Som vanligt har det ju hänt en del och jag har en massa roligt att visa/berätta för er och lite nya idéer :D Imorrn är jag typ ledig, så Pepsi ska trimmas lite tänkte jag :) Ska bli spännande att se om jag möjligtvis kan känna av träningen i lördags, eller om allt är helt bortblåst efter två dagar lektion.. Egentligen skulle jag hellre rida lite dressyraktigt i skogen, men med tanke på att vi har haft, har och kommer att ha konstant regn flera dagar i sträck så känns det inte så lockande. Men vi var i skogen i söndags, och sen får nästa vecka bli bus-vecka ;)
Förutom imorrn så har jag Pepsi på lördag denhär veckan också, och då ska vi hoppträna lite. kulkul! :D

Nä, nu ska jag sova. Imorrn blir en toppendag tror jag, och jag ska vara riktigt effektiv har jag planerat! Får se hur det går, haha ;)

Kram H

Två söta mobilbilder tagna innan träningen i lördags :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: