28 november 2012

Självklart fick jag inte alls sådär mycket bra gjort idag som jag hoppats, men så heter jag ju Hillevi "tidsoptimisten" Hassler också ;) Är alltid alldeles för långsam för min egna planering, haha. När ska jag lära mig?

I vilket fall har jag njutit av en fin dag utan skola :) Alltid lika underbart att kunna ägna sig åt roliga saker istället för att slösa tid i skolbänken :D

Började morgonen med att ta en liten sovmorgon innan  jag tog bilen upp till stallet, mockade och pysslade lite innan Pepsi fick komma in och bli ordentligt ryktad och få avspolade tassar. Sen plockade jag på henne lite beiga dressyrkläder och gick upp till ridhuset för att trimma lite :) Vi fortsatte att jobba med samma grundtanke som vi hade på träningen i lördags, och bitvis kändes hon himla himla fin :D Enda från början var hon mjuk och lydig, och med Lindas ord i bakhuvudet kom jag till bra ridning mestadels (y) Bäst av allt var 1. att Pepsi kändes galet nöjd och tillfreds under passet, hon tuffade på utan större protester och frustande en massa :) 2. att vi fck till typ 2 riktigt bra fattningar, woooopa! Det som var mindre bra är att jag alltid har en tendes till att rida lite för länge, speciellt när hon känns så bra ;) Eftersom jag inte rider henne så ofta så vill jag ju verkligen ta till vara på all tid, skulle kunna trimma i evigheter! I slutet var vi båda lite för trötta och då tappade vi känslan lite, men jaja. Hon var finis och väldigt avslappnad under avjoggningen och överlag är jag verkligen nöjd med passet :D Nu ska vi absolut spinna vidare på dethär!

När vi skrittat av och stretchat lite så var det lunchdags för oss båda. Jag pysslade med lite annat under tiden också, och sen borstade jag av henne och släppte ut henne i hagen innan jag åkte hemåt.

Hemma var jag inte förens halv fyra, seriöst haha? Menmen, här hemma stod det lite bakning och säkerhetskopiering på schemat. En hel del annat också, men jaja. Det får bli en annan dag ;)

Vid sju åkte jag tillbaka till Pepsi, verkligen perfekt att vara i stallet förmiddag och kväll. Lätt bästa tiderna, lugnt och skönt :) Gjorde Pepsi nattfin, med spolade ben och långrykt innan pappa och Hugo hämtade. Självklart blev det middag framför Bonde söker fru sen :) haha!

Kram H   

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: