17 november 2012

Här var det inte så livat som jag hade hoppats, men idag har det varit full fart mest heeeela tiden :) Har ju inte ens hunnit slänga in ett hej från mobilen!

Började med att vara uppe hos Pepsi när stallet öppnade. Fixade och donade, ryktade och pysslade innan vi kom iväg på en långtur bort till grusvägarna för lite dressyrjobb :) Idag var hon väldigt av och på! Stundtals så ångade hon på som tusan och sprang i 190 typ ;) Andra stunder segade och ålade hon sig, tredje stunder så blev hon spänd och tyckte bland annat att två människor vi mötte var döööläskiga :P Och fjärde stunder så var hon alldeles perfekt underbar, så som baaaara hon kan :') ♥ Överlag var galoppen helt klart bäst! Runda, stora, fina språng med mycket power och så en hög rena byten på det :D Bästis!

Igår förresten så var vi ute på höstens första mörkertur tillsammans med Tuva och Cobbe :) I början var Pepsi lite segis, anade att det var pga mörkret men efter första galoppen då jäklar! Bägge två drog på som bara den, så då bestämde vi oss för att ta en ordentlig tur med en hel del bus :) Hästarna tackade inte nej direkt, utan var superglada och nöjda trots mörkret. Pepsi höll sig i skinnet med luftsprången ääända tills vi skulle skritta av, haha. Två rejäla rakt upp i luften, men även denna gång lyckades jag på nåt mystiskt sätt hålla mig kvar ;) Jag lär mig, haha! 
I övrigt så kan det konstateras att jag behöver skaffa mig en ny pannlampa, och det ska vara en riktigt ordentlig och bra sån! Igår så slutade min fungera typ så fort vi lämnat stallplan, så tur att vi känner till skogen väl och att det finns ett fåtal upplysta vägar i alla fall.

Tillbaka till idag.. När jag och Pepsi kom tillbaka från vår uteritt mockade jag, och såklart pysslade om henne, innan det var dags att åka hem och hämta pappa och Hugo. Vi åkte till Donken för lite lunch, och därefter vidare till Lilla H. Snälla Inger hade tagit in Holly, spolat av benen och börjat borsta när vi kom :) Dessutom hade några hoppat på förmiddagen, så plocka fram hinder behövde jag inte heller göra. Lyyyx :) Pappa filmade ett par små språng, så lite snuttar och om hur det gick kommer upp imorrn! 

När vi var klara hos Holly, snällaste pappa och Hugo hjälpte mig med stallet också, så blev det hemfärd för att duscha och sen var vi på språng igen! Vi åkte in till stan och Östgötateatern för att gå på musikalen Familjen Addams, grymt grymt bra och rolig :D Rekommenderas verkligen!

Nä nu måste jag faktiskt ta och sova. Ganska så fullt upp har jag imorrn också, så att vakna utvilad vore trevligt :)

Kram H

Printscreen på Hollypolly :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: