11 november 2012

Dagen har bestått av:

Plugg i form av förberedelse inför ett muntligt föredrag, nationellt prov i svenska B. Kan nog faktiskt bli lite bra om jag skärper mig och inte blir så nervös ;) Har i alla fall ett manus jag är nöjd med!

Pyssel i stallet, såklart! Har hunnit tvätta min sista maskin, blåsa mina borstar torra efter tvätten med en hårblås så att jag kan rykta min fina imorrn (hihi :)), smörja tränset som jag inte hann igår, putsa och spraya mina två par stallskor plus gummistövlarna med svampdödande medel, spraya alla stallets fårskinnspaddar och såklart bara pyssla lite allmänt :) 

Farsdag-mys med pappa och Hugo :D Vi hade köpt en supergod tårta som vi smaskade i oss, och så fick pappa en present också såklart. Världens bästa grabbar, lättfett!

Hmm, ja det var nog ungefär det. Imorrn kommer pärlan hem igen, wiiie :D Dock är jag tveksam på om hon är lika glad över det som jag ;) Idag när Cissi kommit med transporten till hagen för att lämna hö hade Pepsi direkt vänt och gått därifrån :P Får ta med mig massor av godis så kanske hon går med på att komma hem, hihi ;)

Nä, nu ska jag släcka. Hörs imorrn igen!

Kram H

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: