Gårdagen, 24 maj 2012


Dåligt med uppdatering under gårdagen, tyvärr! Jag hade fullt upp mest hela tiden och däckade framför Eurovision när jag kommit hem från stallet. Så kan det gå ;)

I alla fall så bestod gårdagen av en lång skoldag, eftersom skolan bestämt sig för att anordna orienteringsdag på vår annars lediga eftermiddag -.- Som tur var hade vi rätt skoj i alla fall, och var riktigt gymma! :)

Strax före fyra var vi tillbaka på skolan och då blev det spårvagnen upp till stallet. Mockade och pysslade med min fina skrutt innan det var dags för ett ridpass :D Då Maria dissade mig och min idé för yoga, så var bästa mamma snäll och hängde på :) Vi traskade upp till sjukhusfältet, och där red jag en stunds dressyr. Efter lite om och men var hon fiiiin :D

På hemvägen gick vi förbi det andra fältet där vi har våra terränghinder, och tog lite skutt :) Pepsi var knäppis, haha! Hon blev himla stark och dragig, samtidigt som hon tyckte att hindrena var lite läskiga och blev väldigt tittig :P Framförallt till en början. Någon form av skräckblandad förtjusning typ, om ni fattar, haha. Ingen vidare super-ridning från min sida, men vi tar det med en nypa salt. Vi hade skoj i alla fall ;D

När vi kom tillbaka till stallet blev det avspolning av svettloppan, stretching och sen betarsund i kvällssolen ♥ Därefter var det kvällsmat för Pepsi och hemgång för mig. Mamma stannde så att jag fick skjuts, och så blev det glass på hemvägen :)))

Som sagt så somnade jag framför tv:n, men jag hörde i alla fall på radion idag att Loreen gick vidare! :D

Kram H

Bilder från förra året ↓





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: