Äntligen :)))


Efter en hel del om och men har jag nu ha hittat schabraket jag så länge trånat efter! :D Jag som i stort sett gett upp :P

I lördags träffade jag Ida på NFK, hon var där och tävlade sin ponny :) Hon hade det blå lamicell-mirage-schabraket av den äldre modellen, så jag frågade var någonstans hon köpt det och om hon visste om det finns kvar i nån affär. Hon hade köpt det på FHS om jag minns rätt, och visste inte om det fanns kvar nånstans. 


Gissa om jag blev glad när hon senare på kvällen skrev på fb att hon alltid var öppen för byteshandel :) Så jag har bestämt mig för att byta bort mitt röda JW-schabrak. Jag gillar det, både passformen och färgen, men har nog tröttnat litegrann. Vet dessutom att jag aldrig kommer att hitta detta blåa från lamicell någon annanstans eftersom det utgått, så jag slår till :D


Dessutom finns ju det röda kvar på marknaden än så länge, så skulle jag sakna det för mycket får jag väl köpa ett nytt helt enkelt ;)

Är i alla fall galet glad, och hoppas och tror att Pepsi kommer bli riktigt snygg i den nya läckerbiten! :D Har vi hunnit ses och byta så blir invigningen på NFK nästa helg :) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: