3 maj 2012


Hejsan!

Morgonen började jag med keramik idag igen! En lite udda blomkruka har kavlats och töjts, blev rätt nöjd :) Åkte till Haga efter att ha varit på DeGeer och där väntade svenska och matte. 
Eftersom det är en underbar torsdag idag så slutade vi efter lunch och då blev det stall såklart :D Pepsi var i hagen så jag passade på att mocka och plocka fram och fixa grejerna. Tog sen inne henne, borstade och sadlade på för att gå ut på banan och rida dressyr!

Både idag och igår har hon känts lite loj, i alla fall till en början :( Vet inte riktigt vad det kan bero på för speciellt mycket har hon inte gått direkt, kanske att det blivit så varmt så plötsligt? Inte vet jag, kanske längtar hon bara efter att få komma ut och tävla igen efter dessa veckors vila ;D Jag hoppas på det!

I alla fall så var hon väldigt fin när jag joggade fram, tuffade på och blev efterhand mjuk i sidorna :) Men efter uppvärmningen när jag satte mig ner och höjde kraven då blev det rätt motigt. Hon ville vara alldeles för bekväm, så fick pusha på henne ordentligt och se till att hon var vaken och framme för skänkeln. Självklart blev hon småsur och svarade med att sparka ett par gånger och sen vägra stå stilla i halterna. Men, efter lite kämpande och en skrittpaus så fick vi allt till det! Hon, eller ja vi båda faktiskt, jobbade på och när hon väl gick fram och accepterade att jag ville ha lite mer tryck då blev hon superfin :D Får påminna henne rätt ofta om att få med bakdelen och påskjutet, men som sagt när hon kom igång och  gav med sig så flöt det på kalas tycker jag ändå :))) Hon kan ju verkligen när hon vill så att säga!
Och så var hon så söt för efter ett tags intensivjobb så började jag rida lätt och lägga ner henne, och då kan jag säga att hon var skapligt nöjd med sig själv. Och jag med henne såklart :) hihi, sötis ♥ På lördag hoppas jag på att kunna börja där vi avslutade! Bara jag får henne att släppa handbromsen så tror jag att det kommer gå super, och jag tror hon har längtat lite efter att få visa upp sig igen! ;D Ska bli megakul, tagggaaa!! 

Håller tummarna för att hon inte behöver gå så mycket lektioner imorrn, men ingen garanti.

Efter att hon fått komma in och äta och vila lite så blev det en kort dusch och sedan ut på en kort skogspromenix för att torka och käka lite gott gräs! Det uppskattades ;)) Innan jag åkte hem sen så smörjde jag lite inför lördagen, och sen borstade jag och myste innan det blev hem och äta korv med pomme :D

Kram H




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: