21 maj 2012


Måndag igen. Långhelgen gick som vanligt alldeles för fort, gud vad jag längtar till sommarlovet!!

Började dagen med att sega mig upp ur sängen för att sedan ta spårisen till skolan. Tre rätt chill lektioner hade vi innan lunch, och sen stannade vi och gjorde en lite snabb powerpoint som ska redovisas på onsdag. Lektionen efter lunch var nämligen inställd, så när vi var klara åt vi och åkte upp till stallet :)

Satt ute en stund i det underbart bästa vädret, hängde och snackade lite allmänt innan jag pysslade med pluttis! Hjälpte sen till att fodra och pratade lite mer med fina vänner innan jag borstade färdigt. Galet oeffektiv var jag, och hade dessutom oturen att Pepsi skulle gå första lektionen, så min plan sprack och rykt hanns inte med :( 

När hon gått ut på lektion mockade jag boxen, som idag av någon anledning såg ut som rena rama kaoset! Gissar och hoppas på att hon sovit gott i natt och gosat runt så att det blev oordning ;)
När boxen såg ut som sig själv igen promenerade jag upp till sjukhusfältet tillsammans med Johanna och Filur, med kameran i högsta hugg :) Till en början var Fille inte alls med på noterna, men efter att de båda kämpat på hårt en stund släppte det och han blev superduperfin :D Verkligen galet stor skillnad, kul att se!



När vi var tillbaka i stallet hade Pepsi kommit in för att vila lite mellan sina lektioner. Vi passade på att avnjuta en kort stund i solen på favvo-betar-platsen, mys! Sen gick hon ut igen, och jag gick mot spårvagnen för att åka hem. Imorrn ska vi rykta och mysa massor, för då går hon med största sannolikhet tidigast kl. 18. Perfekt! :)

Kram H


Kommentarer
Postat av: Johanna

:)))

2012-05-21 @ 21:02:25
URL: http://linneajohannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: