17 maj 2012


Började långhelgen med att hoppa upp ur sängen vid halv åtta! Sovmorgon är ju överskattat ;) Nejvars, men lite hastigt fick jag hoppa in och jobba fm i stallet. Maria som vanligtvis jobbar torsdagar är ju sjuk och Cissi skulle iväg och tävla med en lektionshäst, så självklart ställde jag upp :) Alltid kul liksom!!

Var där vid åtta och eftersom några av hästarna åkt iväg på tävling tidigt hade alla hästarna redan fått morgonhösilage. Passade superbra, då jag kunde fodra kraften direkt, fixa lite och sen börja släppa ut. Det tog ett tag med tanke på att jag var själv med 18 hästar ;) I alla fall så kom en av skötarna när jag tog de sista hästarna, och hon var supergullig och hjälpte mig ända fram till lunch. Guldstjärna deluxe! ;)

Mockade hela stallet, städade, pysslade och plockade med lite allt möjligt. Stök är inte okej! Sen blev det lunchfodring och insläpp, och vi blev klara precis i tid :) Mycket bra förmiddag med andra ord, gillar ändå när det är lugnt och skönt ;D

Åkte hemåt för att käka lite innan det bar av till farmor och farfar. Farmor har nämligen fyllt år, så lite firande har det varit! :) 

Dagens minus är att jag inte fått se så mycket av min fina skrutt, men resten av helgen blir det ändring på det!

Kram H

Bästa pappa och farmor! :) ↓



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: