11 maj 2012


Godkväll!

En sovmorgon på 3 timmar kan ja lova satt helt rätt idag, med tanke på att vi kom hem vid halv två igår natt. Med andra ord bestod dagen bara av en mattelektion och därefter keramik. Just nu är det en kanna som ska göras, något av ett slutprojekt typ. Har äntligen fått med mig massor grejer hem så tänkte fota och lägga upp några någon dag :)

När keramiken slutade så åkte jag spårvagnen upp till stallet. Min stackars plutthäst skulle dagen till ära gå hela 4 timmars hopplektioner, så speciellt mycket gos hanns inte med :((( Borstade av henne och myste lite, innan det var gräsätarstund och därefter påklädning för lektion. Mockade och packade veckans påsar, duktigt! Sen traskade jag ner till Hageby Centrum för att möte upp lillbrodern och handla lite innan det bar hemåt. 

Vi åt supergod middag i form av kött, klyftpotatis och bearnaisesås (y) Därefter stökades och fixades det, då mamma nämligen fyllt år och det idag var dags för kalas ;) Grattis bästa mammi ♥

Vi lyckades få till en jättegod budapesttårta, och så blev det såklart presentöppning! Nu borde jag sova för imorrn händer en massa skojs, och då vill jag inte vara trött :)

Kram H



Kommentarer
Postat av: Carro

Sv: Ja, är ju det :)

2012-05-12 @ 07:49:00
URL: http://carolinedjerf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: