7 mars 2012


Goddagens!

Egentligen så borde jag nog ligga i min varma sköna säng och sussa just nu, men en kortis här får det väl bli ;)

Spenderade 5 av dagens timmar på badhuset då, soft! Ganska ovärt egentligen, men hellre än att sitta i skolan i åtta timmar helt klart :) Bastu, bubbelpool och rutchkana är fina grejer det, dock blev jag arg när vi upptäckte att de slutat med världens bästa badhus-pomme :(

Vi åkte från badhuset vid halv tre, och då blev det stallet för min del såklart! Hann ganska perfekt med precis vad jag hade tänkt :D Började med att mocka båda boxarna, sen tog jag in Pepsi som gått med Real på förmiddagen. Under tiden hon åt passade jag på att kolla tävlingsmailen och chilla lite allmänt ;) När hon stått en stund borstade jag henne. Helt fluffig var hon då hon gått utan täcke, men efter lite fällning och ryktning liknade hon sig själv igen :) Älskar att hennes päls är så himla fin nu, eller ja den har väl vart det hm ganska länge? ;) Pysslar man ordentligt så gott som varje dag så märks det ju, helt klart! När hon pillat i sig "det goda" av hösilaget så myste vi lite och hon fick lite morötter :)
Just det, glömde skriva det tror jag. Men i söndags så fick alla felfria ekipage som klarade jokerhindret en hink med superfeta morötter och en kexchoklad :D Väldigt rolig idé tycker jag! Så nu har Pepsi och mumsa på, jag åt dock upp min del i måndags ;)

Åkte hem rätt tidigt då pappa ändå var ute och for och jag var klar. Har ätit pizza, duschat, kollat film, myst med marängsviss och fixat massor utav US-grejer :)

Imorrn börjar jag en kurs i skolan som ni nog inte skulle gissa i första taget att jag faktiskt valt, haha! Känns så himla muppigt och knasigt, men jag gjorde inte mina reservval så seriösa direkt :P Jaja, det blir nog riktigt spännade!

Kram H



You're the one I can lean on ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: