20 mars 2012


Godkväller!

Superskönt att börja dagen med sovmorgon, den satt verkligen fint den! :) Åkte till skolan och där väntade svenskan och matten, vilka båda gick helt okej fort (y) Käkade lite lunch innan det bar av till Druvan och mina kära tandläkar-specialister ;) Lite synd faktiskt att det var mitt sista besök där nere för de är verkligen bästa tandläkarna, mina "vanliga" är alltid så sura :P MEN asnajs att ha allt tandställningsmojs helt klart, nu har jag bara två trådar på insidan av tänderna och der ska sitta tills de inte vill sitta mer typ ;)
Dock har jag en inte alltför rolig grej kvar. När jag var mindre slog jag nämligen av halva min ena framtand, och där sitter nu en plastbit ditlimmad. Om ett par år ska den göras permanent (med andra ord typ byta hela tanden mot porslin eller nåt annat läskigt!) och jag har en känsla av att det inte kommer bli superroligt direkt. Tycker att min mun har fått utstå tillräckligt med skit redan! Men jag ska inte klaga, tänderna sitter tusen gånger finare nu än innan i alla fall :)



Efter tandläkarbesöket var det ingen idé att åka tillbaka till skolan, utan det bar av upp till stallet lite tidigare än en vanlig tisdag (y) Hann borsta båda hästarna, men Viktor skulle gå första lektionen så han fick en liten kortis. Pepsi hade inte rullat sig idag :D Och hon var riktigt fin i pälsen, blank, len och mysig :) Men självklart fick hon sig en ryktis/mysis-stund. Bästa skruttis ♥ Relativt fint hade pållarna i sina boxar, så mockningen gick hyfsat fort. Redan strax efter fem var jag färdig och då kom snällaste pappa och hämtade!

Nu på kvällen har jag svullat lite, ätit smarrig mat, fixat en header åt Michaela, glott på tv och fixat lite läxor. Vi har spanskaprov imorgon bitti, men jag tror jag har hyfsad koll! :) Provet borde vara litet och enkelt (y)

Annars är det lång skoldag som står på schemat, och därefter stall och US-möte :)

Kram H

Snyggisen! :) På söndag taggar vi dressyrtävling igen :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: