14 mars 2012


Tjaaaa!

Usch det var verkligen inte okej att gå upp drygt två timmar tidigare idag än måndag och tisdag. Jag skulle kunna gå upp tidigt varje dag, OM jag visste att jag skulle göra något kul. Helt klart!! :) Men när man vet att man ska sitta och plågas i skolan och bara längta efter att det ska ta slut, då vill man allt annat än gå upp. Menmen jag ska inte klaga så mycket, bara lite ;)

Kan bara informera om att alla dagens lektioner var totalt ovärda och sååå jävla dryga rent ut sagt. Insåg dock att om ett år, i sista terminen av trean, kommer jag ha't typ superchill. Knappt några kurser alls! Läääängta :D

Men, som för att förgylla denna annars så långdragna onsdag, kom inte vår franskalärare. Vi fick lite uppgifter och drog efter en halvtimma, skööönt! I stallet fixade jag iordning lite i skåpet, rullade upp lindorna från igår osv. Älskar när det är ordning, blir såå mycket roligare att ta fram och använda sakerna då :D Har dock kommit fram till att jag har lite för mycket saker (mycket fint dock, enligt mig ;)) så därför har jag i alla fall försökt plocka ut lite grejer att sälja för en billig peng. Tänker dock jämt att när jag skaffar egen häst kommer jag att få användning för det, men innerst inne så vet jag ju att jag kommer vilja ha nytt då ;) haha, håll utkik efter lite mini bloppis! Har tänkt försöka fota lite grejer imorgon.

Mockade båda boxarna när jag var klar och hästarna fått äta. Pepsi var riktigt mysig idag och ville mest stå och buffas när jag mockade. "Men matte, du är tråkig när du mockar istället för att pussa på mig" typ, haha sötis! Hon blev i alla fall glad sen när jag borstade henne en lång stund och myste. Självklart blev det morotspelletts när jag var klar, det är det bästa tycker hon ;) Förövrigt håller de på att ta slut, så måste ta och införskaffa ett nytt paket.

Senare skulle hon upp på lektion och då drog jag mig hemåt. Mamma var supersnäll och hämtade! :) Har nu under kvällen kollat in lite tävlingar, är superdupermegataggad :D :D Propparna till de närmsta har kommit ut nu så imorrn ska jag fota Pepsis pass och beställa hästlicensen. Kunde dock inte hålla mig från att anmäla till Lektions DM den 13 maj! :))) Det behöver man inga licenser till så därför kunde jag göra det. Ska bara rida DMklassen på 90 cm i stil. Känns ganska ovärt att rida två 90 liksom, dels så går hon mycket i maj då alla lagomgångar går då och dels så börjar det bli för enkelt för oss båda ;) Blir bra!

Nä nu ska jag sova, najs med kort skoldag imorrn i alla fall! :)

Kram H

Lektions DM 2011 på hemmaplan, 4:e placerade! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: