12 mars 2012


Det här har nog varit en av de bästa dagarna på länge! :D 

Började med en naaaajs sovmorgon, var dödstrött igårkväll efter 10 timmars fullt ös i stallet kan jag lova. Men det var det ju värt, som alltid! :) När jag vaknat kan ni ju gissa om jag blev glad när jag märkte att solen kikade in bakom rullgardinen och sen såg att himlen var klaarblå :D Varmt var det också, hela 10 + typ (y) Med andra ord en alldeles för perfekt dag för lite skogsbus ;)

Tog cykeln upp till stallet, mockade innan hon fick komma in och bli borstad. Strax efter elva gav vi oss iväg tillsammans med Maria och Doma. Haha, började med att när vi kommit kanske 200 m från stallet gjorde Pepsi en tvärvänding och jag var nån centimeter från att åka av, haha! Hon fick syn på några andra som red inne i skogen, men som tur var stod Doma precis bakom så hon stannade direkt ;) Knashästen!
De bitarna vi travade skötte de sig finfint, lugna men lite småpigga såklart :) Över fälten som var rätt blöta skrittade vi, men ooooj vad skönt solen värmde, underbart!! 
Vi galopperade upp för hela skutbanevägen, och ja det gick undan om man säger så! Maria hade tänkt att vi skulle ta det lugnt då Doma varit lite skadad nyligen, men det tyckte inte pållarna ;) Dom två tillsammans är verkligen hopplösa på att ta't lugnt, haha. men man kan inte annat än garva åt dom! Såååå söta ♥ Ett par små glädjeskutt hann Pepsi med i farten såklart, då är allt som vanligt ;) Vi travade av sen på en av de bredare vägarna och då sprang dom såklart med världens största steg bredvid varandra, haha pluttisarna! Perfekt runda var det verkligen och Pepsi var precis lika suuupernöjd som jag ;)

I stallet sen var det lunchdags, och vi passade på att äta ute :) Borstade sen av Pepsi och ryktade innan hon fick gå ut och sola med lite hösilage att pilla med. Tror hon tyckte det var jätteskönt, och dessutom rullade hon sig såklart på båda sidorna ;) Tror hon gillar att slippa täcket!

Fixade allt och lite till i stallet innan jag gick ut för att knäppa några bilder och gosa lite :) Imorrn ska vi dressyrträna och det ska bli så himla roligt! :D :D Förhoppningsvis kan vi vara ute, och dessutom har Emma lovat att fota (y)

I alla fall så har jag hunnit med en spontan fika med mamma också, mysigt :) Kolapajen på bagarstugan mååååste ni pröva, galet god! Gick även en runda på stan, och fick med mig en orange tjocktröja hem :)

Nu har jag fixat lite med en inbjudan till en tävling som Pållestollarna ska ha, och snart ska jag även göra en affisch tänkte jag! 

Kram H







Bästa mysispysis ♥


Kommentarer
Postat av: Ebbaaa :D

Vi fick några sånna som var "fula" idag på lunchen! Så sjuuukligt goda! :D

2012-03-14 @ 17:26:08
URL: http://ebbaohlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: