27 juni 2012


Hej på er!

Äntligen lite sommarväder här i Sverige :) Gött!

Gårdagens uteritt tillsammans med Emma och Doris blev mupp, haha. Himla skoj hade vi även om det inte riktigt blev som planerat ;) Pepsi var inte alls så pigg och busig som jag trodde att hon skulle vara, snarare lite åt andra hållet. Tror hon har förstått att det är sommarlov snart, och redan gått in i "relax-mode" som Maria sa ;) Tur att det är släpp på fredag! Märktes i alla fall att jag inte ridit henne på drygt två veckor kan jag lova, men hon var i alla fall duktig och efter lite övertalning så kunde hon galoppa först på de lite småläskiga vägarna där vi inte rider så ofta :) Inte ett enda bocksprång hanns med, hon hade fullt upp med att hålla koll på annat när hon inte kunde springa i rumpan på nån annan häst ;) Knasbollen! Nöjd och stolt som bara den var hon när hon fått springa fort, och varit "täthäst". Det blir spännande i höst sen och se hur hon beter sig när det bara är vi :) Bästisen ♥

Idag jobbade jag också bara till 11 så jag var hemma tidigt! Åt lunch med pappa och fixade en hel del pyssel här hemma. Håller bl.a. på att göra en ny toppbild till klubbens hemsida, en lite somrigare och fräschare :)
Vid tre så cyklade jag och pappa till körskolan och där väntade min första körlektion :) Lite nervöst var det, och jag körde verkligen dåligt haha. Bilen var otroligt annorlunda båda våra, men jag borde vänja mig fort. Hoppas det i alla fall för jag vill verkligen ha det där kortet så fort som möjligt och slippa ha det "hängandes över mig".

När vi var klara där så cyklade vi tillbaka hem och jag bytte om innan stallet väntade :) Hade tyvärr oturen att Pepsi skulle vara med både som longeringshäst på kvällslägers-teorin och sen på själva lektionen. Hon hann i alla fall in en kortis emellan, så då hann vi mysa och borsta lite grann :) Inget rykt är det som gäller nu eftersom de ska på bete på fredag, men ordentlig avborstning och resten av tiden på mys är inte helt fel ;) Det ska vi fixa imorrn, för då ska hon troligen inte gå förrens sent (y)

Pappa och jag åkte och köpte pizza sen, mums! Nu är det EM på tv:n så det ska jag väl kika lite på :) Behöver duscha och komma i säng rätt tidigt dock, för imorrn väntar jobb 7-16. 

Kram H


Snyggast ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: