Det här är Hillevi

Hillevi Hassler heter jag som driver den här bloggen, och här kommer en kort presentation av mig!

Jag är 19 år gammal och bor hemma hos min familj i Norrköping. Sommaren 2013 tog jag studenten och har sedan dess jobbat. Just nu jobbar jag 80 % som stallansvarig på ett privatstall i Kolmården, Stall Mörtnäs.
Jag har planer på att så småningom börja plugga, men har inte riktigt bestämt till vad. Valet står lite mellan veterinär, djursjukskötare eller ekonom :)

Jag är 174 cm lång och ganska smal. Dock är det ett stort mysterium, då jag är en riktigt onyttig gottegris och aldrig tränar utöver ridningen ;) Men, jag klagar inte!
Som person är jag nog ganska envis och bestämd. Gillar när saker och ting är på mitt sätt, och är oftast inte den som är rädd för att säga vad jag tycker och tänker i frågor som jag bryr mig om. Organisation och planering är två saker som man också kan koppla till min personlighet.

        
 
Mitt största intresse är som ni kanske har gissat hästar, och från det att jag började rida när jag var 9 år till och med i somras när jag blev 19 höll jag till på Hageby Ridskola. Första åren red jag lektion, var skötare/fadder och hjälpte till massor i stallet. När jag var 15 år fick jag vara en del av ett nytt system som ridskolan utveckalde, ett fodervärdssystem. Jag tillsammans med bl.a. mina bästa vänner fick välja en varsin lektionshäst att hyra som vår egen två dagar per vecka. Det var då och där min älskade Lindholms Peach kom in i bilden ♥ Jag hade henne på delfoder i 3,5 år, och efter mycket tjat fick jag till slut köpa loss henne. Jag var trött på ridskola och redo för mer, men det fanns bara en häst jag ville ha och inte kunde svika. Och skam den som ger sig! Nu lever hon livet som privathäst i ett litet mysigt stall strax utanför stan, Lilla Hageby, och är bara min.  Mer om Pepsi, som hon kallas, kan ni läsa under hennes egen presentation i menyn till vänster :)

Näst efter hästarna, stallet och ridningen bland mina intressen kommer fotografering. När jag fyllde 17 år fick jag min första systemkamera, och sedan dess är jag fast bakom kameran ;) Mest tycker jag såklart om att fota hästar, men annars är det djur och människor överlag. Har en fotohemsida där man kan köpa tävlingsbilder, den hittar ni också här till vänster i menyn.

När det blir tid över umgås jag med mina fina vänner, framförallt de bästa: Emma, Johanna och Amanda ♥ 

Tävlar gör jag fortfarande för Hageby Ridklubb

Hmm, ja det var nog det mesta om mig helt enkelt :) Får väl fylla på om jag kommer på något mer! Undrar ni något är det bara att slänga in en kommentar eller skicka iväg ett mail.

Löööve H


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: