Happy new year!


Gott nytt år på er! :)

Gårdagen var mycket bra :D Började ju då med maskeraddressyren och sen typ "löslongerade" jag Doma. Dvs: hon fick vara lös, men jag bestämde gångart och tempo. Så gott det gick haha ;) Men hon var duktig trots att hon var lite piggelin! :) Stackars Maria är sjuk :( så det var därför.
Senare på eftermiddagen gick vi ljusvandringen med facklor runt strömmen, fiint! Och kvällen var också mysig och trevlig :) Det bästa är helt klart maten: Oxfilé med klyftpotatis/pommes och hemmagjord bearnaisesås (Made by me ;) MUMS ♥ Dessutom lyckades jag grymt bra med såsen i år, superbäst blev den, hihi!
Vid tolv skickade vi upp en sånhär ballong, så himla fint var det för det var jättemånga i närheten som också gjorde det :) Mycket bättre en smällande fyverkerier :)) Även om de också är ganska så fina, men det hela har blivit så himla överdrivet tycker jag!

Nu så ska jag åka upp till stallet lite. Mysa med finaste ♥ Imorrn blir det hoppträning, och jag har en känsla av att det kommer gå mer vilt än tamt till om jag känner min pålle rätt ;) Det var aslänge sen vi hopptränade, så det ska bli superkul! Läääängta!! :D

Förresten var bootsen förstora, så jag ska skicka tillbaka dem och byta till Large!

Kram H

bilder från igårkväll :)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: