5 januari 2012


Idag började jag med att sova ut ett litet slag innan jag cyklade upp till stallet. Mockade och fixade innan det var Doma-time. Om det är någon som missat det så kan jag tala om att Maria är sjuk (krya! ♥), så det är därför jag haft Doma nu ett par dagar :)
Med tanke på att gårdagens pass gick som det gick så blev det bommar idag igen, och idag med pelham. Stoooor skillnad, idag var det riktigt roligt :) Hon var pigg och glad, men ändå med på noterna och lyssnade betydligt bättre än igår! Kulkul :D Bomserierna hade jag lite långa med flit, för att hon skulle våga länga ut ordentligt. Hon har en tendens ibland till att bara vilja krypa in med nosen och ta korta steg med pelhamet, speciellt i skritten, men idag trampade hon på bra i alla gångarter (y)
Åt lite lunch och fikade supergod kladdiskaka som Emma bakat för att hon också lyckades ramla av på hoppträningen i måndags ;) Jag tror att jag är skyldig typ hela stallet en stor fet megatårta, haha! Men nån dag när jag får tid och lust så ska jag baka en riktigt god en :) Haha, flera av er som läser detta har säkert sätt mig åka i backen minst en gång, så jag säger till när tårtdagen är kommen ;)
I alla fall så fick min finaste en superlång mys- och borststund vilket uppskattades :D Hann rycka manen lite också, men jag vet inte om det blev så bra :/ Nu är den preciiis på gränsen till lite kort, men det betyder att i februari på första tävlingen (exakt om en månad förövrigt!) så borde den vara lagom at knoppa ;)
När vi hade myst färdigt var det riddags, och vi lyckades få med oss Amanda på Vulfis och Emma på Ella :) Trevligt hade vi och idag var det inte alls lika isigt :D Bara lite på några ställen, men vi kunde i alla fall trava och galoppera några bitar :) Pepsi var superfin, alldeles lagom pigg och lite sprallig :D En gång var det nära ögat, men jag lyckades få tag om halsen/i manen så jag kunde kravla mig upp igen ;) haha! min tokis ♥
När vi kom tillbaka blev det fix innan jag cyklade hemåt!

Imorrn blir det inget stall :( MEN vi ska till farmor och farfar och fira jul (haha, sent jag vet men om ni minns så var farmor sjuk när vi skulle firat) Det blir trevligt att få träffa hela tjocka släkten och äta massa god mat :D 
Sover nog över där och kommer hem nån gång på lördag

Kram H



Du vet alltid hur du ska få mig att le du, oavsett.
Mitt hjärta ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: