31 januari 2012


Hejsan!

Började dagen med en välbehövlig sovmorgon, grymt nice! :)
Sen vankades litteraturhistoriaprov, och jag tror nog att jag var den i klassen som gått in för det allra minst. Heh. Inte läst en enda av de typ 40 sidorna i boken, utan utgått från mina halvdana anteckningar. Men det gick ju det med (tror jag) och det kändes helt okej! :) Himla skönt att ha det klart!

Senare hade vi mattelektion och på engelskan tittade vi på en konstig film.

Uppe i stallet var jag vid tre och då blev det dressyr i ridhuset :) Bitvis var hon superfin, bitvis var hon ganska så för bekväm. Ni anar inte hur mycket jag längtar tillbaka till i julas, när jag ridit henne och hon gått ganska lugnt i typ två veckor. Fyyy, vad finis och underbar hon var då! Då kändes allt så lätt och hon var så himla gladis, mjukis och arbetsvillig :))) Nu är det stor skillnad och man får tjata en hel del för att hon ska orka med, hon blir lätt matt och lite allmänt ovillig eller hur man nu ska uttrycka det. Tråkigt att det ska behöva vara så, men som sagt så de där korta stunderna när hon verkligen bjuder till, då är det underbart! Min fina fina vän! ♥
Dethär gör mig ganska frustrerad och man känner sig ju hämmad, men jag kan verkligen inte klandra henne. Och jag vet att jag har det SUPER för att vara lektionsryttare, och att flera skulle drömma om att vara i min situation. Men jag tror att vi har kommit lite till en punkt där det krävs mer för att vi ska nå längre. Om inte annat så saktas utvecklingen ner otroligt i alla fall. Ju mer man får smaka av kakan, ju mer vill man ha dessutom.
Misstolka mig inte, jag tycker att det är superkul att rida henne och hon är solklart världens bästaste, jämt!
My number one ♥
Och det tror jag att ni redan vet, men grejen är den att just nu känns det som om jag skulle kunna göra allt för att få ha henne som min, bara min. Tror ni förstår!
Men i sommar fyller jag ju faktiskt hela 18 bast, och då kanske det kan bli ändring på saker :D Åtminstone kan man ju alltid hoppas och hålla om sina tummar så hårt det bara går!

När jag ridit fixade jag allt i stallet och sen var det US-möte. Framförallt blev det planering utav årsmötet, vilket tog ett tag. Trevligt hade vi i alla fall, och cupcakesen var Grymma! :)
Borstade och myste en stund med finis innan mamma kom och hämtade mig. 

Nu måste jag ta och duscha och läsa lite innan jag hoppar i sängen.

Kram H



min skruttis ♥ 
You're original, can not be replaced. Never.


Kommentarer
Postat av: Frida

Håller också tummarna för att hon bara blir din! Ni passar verkligen varandra och hon skulle trivas toppen som bara din :)

2012-02-01 @ 17:54:37
URL: http://friduusss.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: