3 januari 2012


Hejsan! :)

Idag gick jag upp tiiiiidigt för att vid kvart över åtta hängde jag på mamma som kunde släppa av mig i stallet :) Det var nämligen dags för årets upplaga av KM i teori kl. 9! Haha, mina förväntningar var väl inte så höga om man säger så! Av någon anledning så lyckas jag alltid få marginalerna på denna tävling att inte vara på min sida, år efter år! haha! Dessutom hade jag bara gått på en av tre teorilektioner som var förberedande inför, så ja..  Lyckades i alla fall knipa en 3:e plats, 3 poäng efter Emma som vann! Grattis till henne i alla fall ;)

Efter en liten miniprisutdelning så åt vi lunch innan det var dags för vinterns första broddning. Usch, det har jag verkligen inte saknat!! Lyckas jämnt slinta mot min egen knoge så att det börjar blöda och svida som tusan! Dessutom så var ju broddhålen inte lite ingrodda med skit, men efter mycket om och men lyckades jag få i dom små rackarna och tur var väl det! För de var välbehövliga på isgatorna!
Pepsi var pigg och glad, men ååh vad sur jag blev för att jag hade värsta bästa rundan med skogens klockrenaste trav/galopp-vägar och så är det snorhalt på kanske 95 % av de ställena :(((( Himla bajskorv! Menmen, det var mysigt och trevligt tillsammans med Emma på Älg-Doris och Amanda på Ko-Ella ;)

Hemma i stallet bråkade jag lite med broddarna innan jag borstade av och släppte ut henne i hagen. Fixade alla grejer innan mamma plockade upp mig igen :) Har hunnit pyssla lite med olika grejer på datan sen dess, och så har jag bakat Brownie-cupcakes som jag fick recept och ingredienser till av Amanda i julklapp :) Har inte smakat ännu, men jag kan säga att smeten var muuuuuums ;)
Receptet kan jag kanske bjuda på senare!

Nu ska jag kolla in lite Glee innan det är dags för Kronjuvelerna del II :) Filmen är grymt bra tycker jag!
Imorrn ska jag och Pepsi dressyra lite tänkte vi (läs: jag). Planerar att lägga in mycket galopp så hon får göra av med lite energi och förhoppningsvis bli lite trött för en gångs skull ;) 

Kram H



Kommentarer
Postat av: Mary

Okej nu måste vi reda ut en sak. Är serien kronjuvelerna samma sak som filmen kronjuvelerna? Förstår ingenting haha :( förövrigt tycker jag att det är galet svårt att ta björn gustafsson seriöst?! sitter bara och skrattar och tänker att han är wowjocke eller arn. :(((

2012-01-04 @ 00:32:50
URL: http://marypoynter.blogg.se/
Postat av: har inget med inlägget att göra!

Tycker du att du att det är konstigt att faddrar köper saker till sin häst de är fadder på / en tjej på Norf

2012-01-04 @ 10:37:12
Postat av: Svar till ovanstående ^ "en tjej på Norf"

Hmm, njae konstigt tycker jag väl inte att det är för jag har själv gjort det ;) Man tycker om sin häst och det kan vara roligt att göra den lite extrafin såklart! Dock kan det kanske vara onödigt, och jag tycker inte att man ska lägga massa pengar på grejer som hästen inte behöver. Men om man vill det så är det väl upp till en själv, och det är alltid roligt att skämma bort sin favorithäst lite ;)

Hoppas du är nöjd med svaret!

Kram Hillevi

2012-01-04 @ 19:57:42
URL: http://nittiofyranollattafjorton.blogg.se/
Postat av: En tjej på norf

Tack för svar :D

2012-01-04 @ 21:49:41
Postat av: En tjej på norf

Tack för svar :D

2012-01-04 @ 21:50:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: